Triumph Shape Smart: 'Van office door naar de club'
Foto via Maison PR

Wij zijn drukke, werkende vrouwen die altijd, elke dag, duizend verschillende dingen te doen hebben. We gaan van werken, naar de sportschool, naar een borrel met vrienden, naar een etentje met je partner. To keep up, is comfort een absolute must en wil je de beste versie van jezelf laten zien. Met de nieuwe Triumph Shape Smart lijn ervaar je het beste van twee werelden. De collectie laat jouw mooie lichaam beter uitkomen, biedt tegelijkertijd ondersteuning en een uitstekende pasvorm zonder een beklemmend gevoel. Kortom, comfortabele shapewear dat zich aan jouw lijf en activiteiten aanpast.

De revolutie van Shapewear

De serie ‘Fit Smart’ van Triumph draait om aanpassingsvermogen en een perfecte pasvorm. Hierdoor kunt u de hele dag door elke uitdaging aan. Met meer dan 130 jaar ervaring staat Triumph bekend om de uitstekende pasvorm. En de ‘Fit Smart’-bh vormt de laatste ontwikkeling in bh-technologie.

Comfort en ideale pasvorm

Dankzij de nieuwe innovatieve lagen mesh biedt Triumph shapewear dat je lichaam omarmt en je het gevoel geeft dat je alles aankunt. Als je op zoek bent naar duurzame lingerie dat lang meegaat, dan hoef je niet verder te zoeken.

Dankzij de 4D-technologie bevat de ‘Fit Smart’-serie slechts vijf ‘Fit Smart’-maten. Zij bestrijken een enorme verscheidenheid aan traditionele bh-maten en bieden tegelijkertijd uitzonderlijke ondersteuning.

Deze innovatieve modelleringstechnologie betekent dat ‘Fit Smart’-bh’s elke verandering moeiteloos aankunnen en dat het nog nooit zo gemakkelijk was om de juiste bh-maat te kiezen.

Fysiek, mentaal, emotioneel

Lichamelijk comfort betekent niets zonder dat je je zowel mentaal als emotioneel op je gemak voelt. Er zijn dagen dat we allemaal wel wat extra comfort kunnen gebruiken: voor sommigen is dat onze favoriete rode lippenstift, voor anderen is dat hun favoriete jurk. Maar op sommige dagen hebben we gewoon onze favoriete lingerie nodig die ons op ons best laat voelen op de meest comfortabele manier. Met Triumph’s Shape Smart gaat dit lukken! Het draait allemaal om het omarmen van je mooie lichaam, niet om het te veranderen.

Triumph in Amsterdam

Triumph heeft een mooie flagship store met meerdere verdiepingen aan de Kalverstraat 43. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Triumph vervaardigt al meer dan 130 jaar lingerie en zorgt ervoor dat vrouwen er op hun best uitzien en zich op hun best voelen. Sinds 1886 heeft Triumph begrepen dat perfect passende lingerie gepaard gaat met het gevoel van echte steun, waardoor vrouwen zich elke dag weer sterker voelen, overal ter wereld.

Intieme kleding

Triumph is een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van intieme kleding. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 120 landen met de belangrijkste merken Triumph® en sloggi®. Wereldwijd bedient het bedrijf 40.000 groothandelsklanten en verkoopt het zijn producten in 4.050 gecontroleerde verkooppunten en via verschillende eigen online winkels. De Triumph Groep is lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI).