Triumph My Joy: Wie verras jij deze feestdagen?
Foto: Maison PR

Kerst met Triumph staat volledig in het teken van My Joy: het geven van een cadeau aan een ander of een mooi geschenk voor jezelf.

Eén van de mooiste momenten van kerst is het plezier van geven: het geven van jouw persoonlijke tijd tot het zoeken naar een verborgen schat of een onverwacht cadeau voor iemand waar je om geeft.

Het voelen van vreugde is voor iedereen persoonlijk. Maar de vreugde die je voelt als je geluk op iemands gezicht ziet bij het uitpakken van een uniek, doordacht en unexpected gift, is onbeschrijfelijk.

Leuke kerstcadeaus

Triumph is dé locatie voor het shoppen van al jouw kerstcadeaus: van pyjama’s tot badjassen, stylish lingerie en satijnen jurken. Kortom, veelzijdige stukken die overdag en ’s avonds gestyled en gedragen kunnen worden, zowel binnen als buitenshuis.

Zoek niet verder, en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Triumph deze feestdagen voor jou en jouw geliefden in petto heeft.

Triumph in Amsterdam

Triumph heeft een mooie flagship store met meerdere verdiepingen aan de Kalverstraat 43. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Triumph vervaardigt al meer dan 130 jaar lingerie en zorgt ervoor dat vrouwen er op hun best uitzien en zich op hun best voelen.

Sinds 1886 heeft Triumph begrepen dat perfect passende lingerie gepaard gaat met het gevoel van echte steun, waardoor vrouwen zich elke dag weer sterker voelen, overal ter wereld.