The Rolling Stones moeten na Amsterdam ook concert in Bern afzeggen
De Johan Cruijff ArenA stroomde maandag ineens leeg vanwege de afgelasting van The Rolling Stones concert. Foto: Rob van Vliet

The Rolling Stones zouden afgelopen weekend een concert geven in de Johan Cruijff Arena. Echter kregen de fans vlak voor het begin van het concert slecht nieuws, frontman Mick Jagger werd positief getest op corona. De band moest uit veiligheidsredenen besluiten om het optreden te annuleren, ondanks dat de eerste fans al hadden plaatsgenomen in het stadion. Afgelopen dinsdag maakte The Rolling Stones bekend dat er ook een streep gaat door het concert in Bern, waardoor de band ook de Zwitserse fans moet teleurstellen. Het optreden in Bern stond gepland op vrijdag 17 juni.

Maandagavond reisde de fans van The Rolling Stones vanuit het gehele land naar Amsterdam, er zouden zelfs fans aanwezig zijn geweest uit Duitsland en Engeland. De eerste bezoekers waren al aanwezig in het stadion, maar werden op het allerlaatste moment teleurgesteld. Een positieve coronatest van de legendarische Mick Jagger gooide roet in het eten. De band maakte ruim 2,5 uur voor de start van het optreden bekend dat iedereen weer huiswaarts kon keren. Er zal een nieuwe datum bekend worden gemaakt en alle kaarten blijven geldig. Gedurende soundcheck waren er al twijfels over de stem van de frontman en de coronatest gaf uitsluitsel.

SIXTY Tour

De SIXTY Tour van The Rolling Stones staat in het teken van het 60-jarige bestaan van één van de populairste bands aller tijden. De band kent fans over de hele wereld en er werden zelfs online slots gemaakt die je hier kan spelen. De band zal de komende periode nog gaan optreden in diverse Europese steden. Bekijk hieronder waar The Rolling Stones nog te bewonderen zijn:

– Milaan (21 juni)
– Londen (25 juni en 3 juli)
– Brussel (11 juli)
– Wenen (15 juli)
– Lyon (19 juli)
– Parijs (23 juli)
– Gelsenkirchen (27 juli)
– Stockholm (31 juli)

Kijk op https://rollingstones.com/tour/ voor tickets en het laatste nieuws.