Vaderdag bij Betty Asfalt

Vier jij Vaderdag bij Betty Asfalt?

“Keep the Soul alive”, aldus de enthousiastelingen bij Betty Asfalt. Op het podium van het Betty Asfalt Complex is het tijd voor een koren en zangleerlingen concert olv Mariecke Lepeltak.

Dat wordt pop, soul, bezieling, timing en samenhang met heel veel lol. Op vaderdag krijgt iedereen het podium. Van beginners tot ervaren. Het publiek mag deze dag ook gewoon lekker meezingen. “Een gevarieerd programma met solisten, kleinere en grotere koren. Iedereen kan zingen, en iedereen zou ook moeten zingen, want zingen maakt gelukkig”, is te lezen op de website van Betty Asfalt.

Een kijkje in de agenda leert ons dat het twee dagen later de beurt is aan Bart Gielen. Hij is hoofdrolspeler tijdens Hysterisch Historisch. Op 24 en 25 juni staat Herman Fluitman aan het roer. Dat is het tijd voor een avondje ‘SONGS I WOULD HAVE LOVED TO SING’. Daarna komen Bart Gielen, Abel de Lange, Rauwe Vitrage, Margreet Dolman & Ds. Gremdaat in juni de bezoekers nog verblijden. Zij komen allen nog het podium op.

Wil je meer info over deze voorstellingen? Neem dan een kijkje op de website van Betty Asfalt. Weten wat er nog meer te doen is met Vaderdag? Check ons blog met leuke tips voor Vaderdag in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl