Verras jij je vader met Vaderdag op een brunchconcert?
De Hallen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vaderdag in Amsterdam. De Hallen houdt stand in Amsterdam en dat vinden wij niet zo gek. Er worden een hoop gezellige en afwisselende activiteiten georganiseerd waar Amsterdammers graag naar toe gaan.

Op Vaderdag is er van alles te beleven. Onze tip gaat uit naar het brunchconcert van café Belcampo. Tijdens het muziekoptreden zal Jacqueline preludes spelen uit 24preludia van Bach en van nu levende-in-Amsterdam-wonende componisten. Mooi om naar toe te gaan tijdens de laatste dag van de week.

Jazz on Sunday – CAFÉ BELCAMPO – Vaderdag

Later op de dag vindt er bij De Hallen Jazz on Sunday plaats bij CAFÉ BELCAMPO? Vanaf half vier ‘s middags tot en met half zes staat deze ‘kroeg’ in De Hallen in het teken van “The Library Sessions”. Dat is het eigen Jazz muziek evenement van Café Belcampo. “Loop gezellig binnen en geniet van een muzikale namiddag onder het genot van een hapje en een drankje”, aldus de organisatie achter dit Jazz event bij de Hallen.

Nog meer leuke dingen

Nieuwsgierig welke dingen er nog meer te doen zijn tijdens Vaderdag in Amsterdam? We schreven een blog met leuke tips van dingen die er nog meer te beleven zijn.

vrijetijdamsterdam.nl