VAMOS in DeLaMar van start
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

VAMOS in DeLaMar van start

Vanavond start in het DeLaMar theater de Musicalcomedy ‘VAMOS’. Deze Musicalcomedy is geïnspireerd op de geweldig draaiende tv-series ‘Het Roer Om’ en ‘Ik Vertrek’.

Tijdens deze comedyserie gaan drie vrouwen, die elkaar nog helemaal niet kennen, deze droom achterna jagen. Ze vertrekken naar Spanje en rijden zo hun spannende toekomst tegemoet. Zonder dat ze een woord Spaans kunnen, hebben ze het ambitieuze (verbouwing) plan, om een nieuwe Bad & Breakfast op te zetten.

Hun koffers vol fysieke en emotionele bagage pakken ze uit in een oude B&B. Deze B&B is een spontane aankoop en ziet er in het echt toch wat anders uit dan op de advertentie die ze op internet hadden gelezen.

De drie vrouwen spreken geen woord Spaans en dat blijkt heel onhandig, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen van de B&B.

Johnny Kraaijkamp jr. 

Ondanks alle strubbelingen lopen de vrouwen de Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf en lijkt het erop dat ze hun leventje in Spanje toch glans kunnen geven. Of dat lukt zie je tijdens ‘VAMOS’ in het DeLaMar theater.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Halloween Horror Show in de Pathé.