Staande ovatie voor Danny de Munk tijdens officieel afscheid in het DeLaMar theater

Danny de Munk heeft zojuist in een uitverkocht Amsterdams DeLaMar theater afscheid genomen van de rol van zijn leven in Ciske de Rat.

De Munk kreeg een staande ovatie

Na het allerlaatste optreden waarin De Munk samen met de rest van de castleden het ‘Amsterdamse’ publiek nog één keer liet genieten van de voorstelling kreeg de artiest een staande ovatie.

De Munk bedankte na afloop onder andere de medespelers, productie en prees de jonge talenten, waarna hij mooie woorden kreeg toebedeeld door Albert Verlinde. Hierna werd de Nederlandse artiest door iedereen nogmaals bedankt.

Alle cameraploegen bedankte Danny de Munk ook en interviewde de Amsterdammer nog over de afgelopen 35 jaar op het podia.

De Munk brak in 1984 door in Nederland

De Munk brak in 1984 door toen de Nederlandse film, gebaseerd op de boeken Ciske de Rat en Ciske groeit op werd vertoond op de Nederlandse schermen. De eerste musical van Ciske was in 2007 een feit.

Holland Zingt Hazes

Dat Danny de Munk stopt als Ciske wil niet zeggen dat hij een einde maakt aan zijn hele artiestenleven. Hij blijft wel zingen en is bijvoorbeeld ook weer van de partij op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april in de Ziggo Dome tijdens Holland zingt Hazes 2018. Holland zingt Hazes is naast een ode aan Nederlands beroemdste volkszanger een avond lang feesten en luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Vamos van start in DeLaMar