Keizers in Theater Bellevue: 'Absurd vooral, maar erg vermakelijk'
Keizers op de vloer... Foto: Michael Sandifort

Keizers in Theater Bellevue: ‘Absurd vooral, maar erg vermakelijk’

“Absurd vooral, maar erg vermakelijk”, laat één van de toeschouwers van de ‘Erg heel’ voorstelling van Stefano Keizers donderdagavond een half uur na afloop van de show in het Amsterdamse Theater Bellevue enthousiast weten.

VTA was in 2017 ook al aanwezig bij een optreden van Keizers. Destijds zette hij een verwarrende show met chaotisch slot neer tijdens een ‘Xtreme Try-Out’.

Ook nu weet hij het publiek weer te vermaken. De Amsterdammer is op 30 en 31 maart nog te bewonderen in Theater Bellevue.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

AKF Deluxe: ontdek kleinkunst

 

Over Theater Bellevue

Theater Bellevue in Amsterdam is een theater met drie zalen: Grote Zaal, Klein Bellevue, Paloni Zaal.

In de Grote Zaal wordt voornamelijk toneel, muziektheater, dans, mime, jeugdtheater en poppen- en objecttheater geprogrammeerd. Klein Bellevue is dé springplank voor cabaret- en kleinkunsttalent. Speciaal voor de Paloni Zaal worden al ruim 25 jaar de unieke Bellevue Lunchtheatervoorstellingen geproduceerd. Behalve eigen producties zijn hier ook regelmatig voorstellingen van bestaande gezelschappen en producenten te zien.

Huisgezelschappen
Theater Bellevue is verbonden aan enkele huisgezelschappen en -makers, zoals mugmetdegoudentand, Toneelschuur Producties, Golden Palace, De Toneelmakerij, De Hollanders, Orkater en Jakop Ahlbom.

Vaste programma’s
Tevens huisvest Theater Bellevue (maandelijkse) programma’s: BIES (het cabaret try-out Podium van Amsterdam in Klein Bellevue), Het Nieuwe Lied (Nederlandstalig muziekprogramma in Klein Bellevue), Dans op Dinsdag, en de Tekstsmederij (vers gesmede Nederlandse toneelteksten in het Toneelhuis van de Grote Zaal).


Festivals
Samen met De Krakeling en de Brakke Grond organiseert Theater Bellevue het jaarlijkse Pop Arts Festival, een festival met een programmering van poppen- en objecttheater. Naast het eigen festival huisvest Theater Bellevue jaarlijks tevens een deel van de programmeringen van Holland Festival, JuliDans, Amsterdam Fringe Festival en Nederlands Theater Festival.

Missie
Theater Bellevue wil de bezoekers in de meest gastvrije omgeving laten genieten van het werk van de beste, Nederlandse theatermakers. Voor veelbelovende, jonge theatermakers zijn wij de partner in hun groei naar een succesvolle loopbaan.