AKF Deluxe: ontdek kleinkunst

Het Amsterdams Kleinkunst Festival is 26 maart van start gegaan. Vanaf 26 maart t/m 15 april 2018 AKF Deluxe, wordt hét jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein gehouden.

Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten

Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten. Laat je verrassen door een masterclass van Raoul Heertje, ontdek aanstormende talenten als Stefano Keizers en Lonneke Dort of loop een geheime kleinkunstroute over het Leidseplein.

Welk kleinkunsttalent gaat er dit jaar vandoor met de prijs?

Wel kleinkunsttalent gaat er dit jaar vandoor met de AKF Sonneveldprijs? En wie wint de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied? Dompel je drie weken onder zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de béste kleinkunst van dit moment. Er staan dit jaar weer een hele hoop voorstelling op het programma. Van talent dat niemand kent to aan de gevestigde orde die al jaar in en jaar uit op het podium staan.

Benieuwd naar de volledige programmering van AKF Deluxe? Neem een kijkje op www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Over AKF Deluxe

Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert van 26 maart t/m 15 april 2018 AKF Deluxe, hét jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein. Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten. Laat je verrassen door de AKF Hommage aan Herman van Veen. Ontdek aanstormende talenten als Stefano Keizers en Lonneke Dort. Of loop een geheime kleinkunstroute over het Leidseplein. Wie gaat er dit jaar vandoor met de AKF Sonneveldprijs? En wie wint de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied? Dompel je drie weken onder zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de béste kleinkunst van dit moment.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Jaarlijkse kleinkunstfestival AKF Deluxe komt er weer aan