‘Ride upon the Storm 2’ op lumiereseries.com en op DVD

‘Ride upon the Storm 2’ op lumiereseries.com en op DVD

Vanaf 15 januari 2019 op lumiereseries.com en 22 januari op DVD: het tweede seizoen van Ride upon the Storm. Voor zijn hoofdrol in de Deense topserie over geloof en religie werd Lars Mikkelsen beloond met de internationale Emmy voor beste acteur.

Het verlies van een dierbare

Anderhalf jaar na de dood van de oudste zoon August probeert de domineesfamilie Krogh het dagelijks leven weer op te pikken. Maar hoe ga je verder na het verlies van een dierbare? Geheimen en leugens dreigen de familie te verscheuren. Vader Johannes is gevaarlijk zelfdestructief; moeder Elisabeth zoekt via spirituele sessies contact met haar overleden zoon; en August’ weduwe Emilie zit vol woede, maar beseft langzaam dat alleen liefde haar kan verlossen.

Christian werkt harder dan ooit tevoren en is succesvol met een nieuw boek en zijn bedrijf. Open Mind, dat hij samen met zijn vriendin Amira leidt. Maar achter die façade knaagt een intens schuldgevoel omdat hij zijn broer op het cruciale moment niet kon redden.

Tragisch einde van het eerste seizoen

Het eerste seizoen van Ride upon the Storm eindigde tragisch. Het tweede seizoen is voor alle personages een reis naar het licht. Anton, het nieuwe, jonge lid van de familie Krogh, speelt daarin een belangrijke rol. Hij is een symbool van hoop en liefde, in hem leeft Augustus verder. Het grote verhaal van Ride upon the Storm 2 is het leven weer oppikken, de dood overwinnen en begrijpen dat we er niet zijn om onszelf te genezen. We zijn er om elkaar te helen.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje op de pagina cultuur