WALK OFF THE EARTH VOOR CONCERT NAAR AFAS LIVE AMSTERDAM

WALK OFF THE EARTH VOOR CONCERT NAAR AFAS LIVE AMSTERDAM
Walk Off The Earth

WALK OFF THE EARTH VOOR CONCERT NAAR AFAS LIVE AMSTERDAM

Op zaterdag 21 april 2018 is AFAS Live het toneel voor een concert van de vrolijke Canadese indiepopband Walk Off The Earth. In 2012 bekend geworden door hun wereldberoemde cover van Gotye’s Somebody That I Used To Know, met inmiddels vier langspelers op de plank en behalve Pinkpop 2016 ook enkele clubshows in ons land achter hun naam, is het vijftal ruimschoots klaargestoomd voor het grotere eigen werk. De kaartverkoop voor het concert in AFAS Live begint aanstaande vrijdag 8 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Ongekend populair 

Bijna zes jaar geleden is het alweer, dat Walk Off The Earth ongekend populair werd met de via YouTube geplaatste cover van ‘Somebody That I Used To Know’. Het bleek een schot in de roos, vijf muzikanten die samen op slechts één gitaar speelden. Sinds zangeres Sarah Blackwood zich heeft gevoegd bij de band, is de bekendheid van de groep sowieso steeds meer gegroeid.

Covers

Dat de band covers niet schuwt, blijkt naast ‘Somebody That I Used To Know’ ook uit toffe covers van artiesten als onder meer de Beatles, Nirvana, Radiohead, Rihanna, Adele, Eminem, Bruno Mars, Maroon 5 en Taylor Swift. Maar ook hun eigen, originele nummers bewijzen dat de bandleden vijf echte rasartiesten zijn.

World Tour

Met een compleet arsenaal aan instrumenten zullen ze tijdens hun ‘2018 World Tour, The European leg’, op zaterdag 21 april dan ook naar Amsterdam togen en laten zien dat ze behalve met en in hun bijzondere video-clips ook op het podium hun mannetje staan.

vrijetijdamsterdam.nl