THE WAR ON DRUGS OP 8 DECEMBER NAAR ZIGGO DOME AMSTERDAM
Ziggo Dome. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

THE WAR ON DRUGS OP 8 DECEMBER NAAR ZIGGO DOME AMSTERDAM

Op zaterdag 8 december komt De Amerikaanse indierockband The War On Drugs voor een optreden naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande dinsdag, 21 augustus om 10.00 uur via Ticketmaster.

The War On Drugs brak in 2014 definitief door

The War On Drugs brak in 2014 definitief door met ‘Lost in the Dream’. Alleen al in Nederland ging deze derde plaat van de band rond Adam Granduciel meer dan 25 duizend keer over de toonbank. Radiohits als ‘Red Eyes’, ‘Under The Pressure’ en ‘An Ocean In Between The Waves’ staan symbool voor de subtiele indierock met invloeden van americana, new wave en ambient waarmee de band sinds 2005 furore maakt.

Graag geziene band op Nederlandse podia

The War On Drugs is een graag geziene band op de Nederlandse podia. In de eerste jaren maakten de Amerikanen indruk in de kleine zaal van Paradiso en op festivals als Incubate en Take Root (allen 2011), om gestaag het succes uit te breiden naar Le Guess Who (2014), de grote zaal van Paradiso (2014) en imponerende shows op festivals als Best Kept Secret (2014) en Down The Rabbit Hole (2015). In 2017 verscheen het wereldwijd goed ontvangen album ‘A Deeper Understanding’, en in november van dat jaar speelden de indierockers uit Philadelphia twee maal een uitverkochte AFAS Live.

Ook op Lowlands te bewonderen

Nadat The War On Drugs, naast Granduciel bestaande uit Dave Hartley, Robbie Bennett, Charlie Hall, Jon Natchez en Anthony LaMarca, dit weekend op Lowlands te bewonderen zijn (Vrijdag 19:15 – 20:30 / Alpha) komt de band in december terug voor hun grootste show in Nederland tot nu toe: De Amsterdamse Ziggo Dome.

vrijetijdamsterdam.nl

Tash Sultana met flow state tour naar Ziggo Dome 

JEFF LYNNE’S ELO OP 27 SEPTEMBER 2018 NAAR ZIGGO DOME