Laura Kits brengt nieuw album ‘Holy Fountain Water’ uit
Photocredits: Diederick Bulstra Photography

Op 27 maart 2020 brengt Laura Kits haar langverwachte nieuwe album ‘Holy Fountain Water’ uit. De release wordt gevierd op 29 maart met een concert in Cinetol, Amsterdam.

Popmuziek met een ziel

‘Holy Fountain Water’ staat voor popmuziek met een ziel, verstopt onder een soms moddervet, soms flinterdun laagje country. In twaalf tracks neemt Laura Kits je mee langs dansbare rock, gevoelige ballads, en popsongs die je na één keer luisteren kunt meezingen.

Poëzie, oprechtheid en humor

De nummers op ‘Holy Fountain Water’ zijn toegankelijk en origineel tegelijk. Die originaliteit zit hem vooral in de lyrics, waarin Laura poëzie, oprechtheid en humor combineert. De arrangementen passen in de traditie van klassieke country-pop, en zitten toch vol met subtiele twists.

Thelma & Louise gemixt met 9-to-5 vibes

Onlangs heeft Laura de video bij de single ‘’81 Chevy’ uitgebracht. De clip is een ode aan Thelma & Louise, gemixt met de 9-to-5 vibes van Dolly Parton. Bekijk de clip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=EBi5JIuO2_c. De video is in korte tijd meer dan 1660 keer bekeken.

Nashville for a night

Tijdens de releaseshow op 29 maart transformeert Laura met haar band de Cinetol tot een Nashville hotspot. Samen zetten zij een avondvullende show neer waarin Laura varieert tussen solo-uitvoeringen van gloednieuwe liedjes, en levendige liveversies van de albumsongs met zeskoppige band.

Kaartverkoop: https://amsterdamalternative.nl/tickets/9088

vrijetijdamsterdam.nl

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting