JAN SMIT MAG BIJ DE TOPPERS BLIJVEN
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

JAN SMIT MAG BIJ DE TOPPERS BLIJVEN

“Het was weer erg leuk. Qua sfeer, zang, entertainment en publiek! En oh ja, voordat ik het vergeet Jan Smit heeft het voortreffelijk gedaan hij mag blijven”, aldus één van de bezoekers, die al sinds het begin van de Toppers trouw ieder jaar naar de hoofdstad komt om het concert bij te wonen, zaterdag na afloop tegenover VTA.

Hotels en kroegen in de stad zullen dik tevreden zijn

De hotels en kroegen uit de stad zullen dik tevreden zijn over de afgelopen dagen. Het zag roze van de mensen en bezoekers kwamen van heinde en verre naar Amsterdam. Zodoende boekte een groot deel een overnachting in de stad en werd er voor en na de toppers menige Amsterdamse kroeg aangedaan.

De stemming zat er twee dagen al vanaf ’s middags in

Bij de Johan Cruijff Arena zat de stemming er twee dagen lang vanaf ’s middags al goed in. De organisatie had er voor gekozen om ruim voor aanvang van de Pretty in Pink ‘The Circus Edition’, diverse artiesten te laten optreden en dat zorgde ervoor dat het publiek in een feeststemming het stadion betrad.

SNAP en RIGHT SAID FRED

Tijdens de twee dagen zorgden René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en een aantal gastartiesten ervoor dat het weer ouderwets los ging tijdens het concert. Gasten tijdens de Pretty in Pink ‘The Circus Edition’ waren onder andere SNAP, RIGHT SAID FRED en Danny de Munk.

Een speciaal warmteprotocol

“We zaten op de eerste ring. Qua warmte was het uitstekend te doen”, aldus de bezoeker die we na afloop van ‘het meezingfeest van het jaar’ spraken. Het stadion had een speciaal warmteprotocol ingesteld. De buitendeuren van de Arena bleven open en er werd extra geventileerd. Bij wijze van uitzondering mochten de gasten van het concert een flesje water meenemen.

Bijzonder: Vader en zoon op één podium

“Wat ook bijzonder was dat was het duet van Jeroen van der Boom met zijn zoon Luuk. Echt geweldig”, aldus de fanatieke toppers aanhanger. Luuk van der Boom (11 jaar) maakte zijn toppersduet en zong samen met vader Jeroen op het podium in het JC Stadion.

Jumboactie: extra concert Toppers op 27 mei 2018

Zondag 27 mei vindt er een extra concert van de Toppers plaats. Supermarkt Jumbo heeft een actie opgezet waarmee je het 2e kaartje gratis kon krijgen voor de extra editie van Toppers in Concert.

De Jumbo had een speciale actie opgezet waardoor bezoekers voordelig het Pretty in Pink ‘The Circus Edition’ van de Toppers kunnen bezoeken.

vrijetijdamsterdam.nl

Video YouTube en foto credits: D. Dolle