AFAS Live uitverkocht voor YouTube ster Maluma
AFAS live. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

AFAS Live uitverkocht voor YouTube ster Maluma

De AFAS Live is vanavond tot aan de nok toe uitverkocht. Niemand minder dan de Colombiaanse latin pop ster MALUMA maakt zijn opwachting in de concerthal in Amsterdam Zuid Oost. Hij is één van de grootste Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om de muziekstijl latin pop, mede dankzij een krachtenbundeling met onder andere Shakira en Ricky Martin.

Maluma, brak in 2010 door met het nummer ‘Farandulera’ en is vandaag de dag goed voor 5,5 miljard views op YouTube, ruim 113 uitverkochte arenashows en heeft zijn krabbel gezet bij Sony Music Latin. Zijn meeste recente single ‘Felices Los 4’ gaat inmiddels als een dolle op Spotify en staat op ruim 65 miljoen streams.

De in Medellín geboren Maluma is slechts 23 jaar oud en verbreekt record na record met zijn muziek. Maluma ontving vele nominaties voor o.a. de MTV Europe Music Awards, Latin Grammy Awards en Billboard Music Awards. Zijn album ‘Pretty Boy, Dirty Boy’ (eind 2015) bevat de megahits ‘Borro Cassette’, ‘El Perdedor’ en ‘Sin Contrato’.

Zijn krachtenbundeling met Shakira voor het nummer ‘Chantaje’ in oktober 2016 zorgde voor zijn definitieve Europese doorbraak. Het nummer heeft 325 miljoen streams op Spotify en maar liefst 1,2 miljard views op YouTube.

Aftershow: Fiesta Macumba

De AFAS live gaat na het concert nog vrolijk door. Fiesta Macumba sluit met reggaeton, Música Latina, Cumbia en nog veel meer exotische geluiden de avond op spetterende wijze af.

vrijetijdamsterdam.nl

Heb je al eens een kijkje genomen op onze pagina uitgaan?