Woensdag talentendag bij Comedy Café in Amsterdam Iedere woensdag van kwart over acht tot half elf in de avond krijgen jonge talenten bij het Comedy Café in Amsterdam de kans om het podium te betreden en hun eerste hersenspinsels uit te werken.
Woensdag is het talentendag bij Comedy Café in Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Woensdag talentendag bij Comedy Café in Amsterdam

Iedere woensdag van kwart over acht tot half elf in de avond krijgen jonge talenten bij het Comedy Café Amsterdam de kans om het podium te betreden en hun eerste hersenspinsels uit te werken.

Elke woensdag bestaat de kans dat bezoekers aan de geboorteplaats staan van de meest memorabele grappen en boetseren de meesters van de comedy aan hun nieuwste en briljantste grappen, kneden ze de actualiteiten om tot de meest hilarische sketches en nemen ze met een penseelstreek de perceptie op de hak.

Talenten

Op woensdag 22 november is het de beurt aan Niels Robinson. Wie er volgende week 29 november op het podium verschijnt is nog niet bekend maar wordt voor die tijd bekend gemaakt.

In Amsterdam wordt er op cultureel gebied veel aandacht besteed en kansen geboden aan jong talent. Zo ook in het Theater Bellevue waar danstalent iedere dinsdag de kans krijgen hun talenten te showen aan het publiek.

vrijetijdamsterdam.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam