COMEDIAN ANTHONY JESELNIK NAAR AMSTERDAM

De Amerikaanse stand-up comedian Anthony Jeselnik komt op 26 augustus naar de Melkweg Amsterdam met zijn show Funny Games. Jeselnik staat bekend om zijn bikkelharde, donkere grappen zoals ze bijvoorbeeld te zien zijn geweest in de roasts van Donald Trump en Charlie Sheen. De kaartverkoop van deze unieke avond start op woensdag 4 juli om 10:00 uur.

Een show van deze komiek is niet voor tere zieltjes

Een show van Anthony Jeselnik is niet voor tere zieltjes, maar liefhebbers van uitdagende, edgy comedy gaan een briljante avond tegemoet. Met zijn opvallend relaxte voordracht, scherpe observaties, persoonlijke verhalen en soms droge oneliners is een show van Anthony Jeselnik een belevenis.

Twee seizoenen te zien bij Comedy Central

Jeselnik is bekend van onder meer The Jeselnik Offensive, dat twee seizoenen te zien was op Comedy Central. Ook was hij een van de beste comedians tijdens de Roast van Donald Trump en de Roast van Charlie Sheen. Anthony Jeselnik heeft veelvuldig opgetreden bij Conan, Jimmy Kimmel en was de allereerste stand-up comedian ooit bij Jimmy Fallon. Bovendien werd hij genomineerd voor een Emmy voor zijn bijdrage in A Night Of Too Many Stars.

Anthony Jeselnik heeft meerdere uitstekend ontvangen comedyalbums gemaakt, en zijn special Thoughts and Prayers is nu te zien op Netflix.

vrijetijdamsterdam.nl