ARCAM heeft programma Debat Hoogbouw III compleet

ARCAM heeft programma Debat Hoogbouw III compleet
ARCAM. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

ARCAM heeft Programma Debat Hoogbouw III compleet.

De inhoud van Debat Hoogbouw III dat op 12 september plaatsvindt en georganiseerd wordt door het ‘Architectuur Centrum Amsterdam’ is volledig. Dat heeft de ARCAM bekend gemaakt. Het ‘Debat Hoogbouw III: een vorm van verdichten’ vindt plaats in het Theater van de Centrale OBA. Tijdens de discussies wordt er door meerdere architecten hun visie uitgesproken over de verdichting van Amsterdam door hoogbouw.

Jarrik Ouburg

De programmering is definitief gemaakt met Jarrik Ouburg als laatst sprekende gast. Ouburg is naast architect ook oprichter van zijn eigen bureau Office Jarrik Ouburg en sinds 2017 ook partner van HOH Architecten. Van 2012 t/m 2016 was hij Hoofd van de masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst. In een eerder stadium werd al medegedeeld dat gerenommeerde architecten zoals Peter Defesche (architect in Residence), Kay Hughes (architect en oprichter Khaa London), Jandrik Hoekstra (directeur H+N+S Landschapsarchitecten) van gedachten komen wisselen tijdens de debatten.

Luisteren en discussiëren

Geïnteresseerden zijn welkom en worden verzocht om op 12 september 2017 mee te luisteren en te discussiëren over hoogbouw en verdichting in Noord. Het is alweer tijd voor het derde debat en tijdens deze derde editie wordt er vooral vooruit gekeken. De organisatie, deelnemers en publiek verlaten de Sluisbuurt en steken over naar de Noordelijke IJ-oever.

Meer informatie

Debat Hoogbouw III: Een vorm van verdichten
Datum: dinsdag 12 september
Tijd: inloop 19:30 uur, aanvang 20.00 uur
Locatie: OBA Theater Centrale OBA
Prijs: online tickets €5,- / €7,50 aan de deur
Voertaal: LET OP, de voertaal van de avond is ENGELS

VTA schreef trouwens al eerder een artikel over ARCAM.

vrijetijdamsterdam.nl