Altijd al benieuwd geweest hoe de Amsterdamse grachten zijn ontstaan?
Amsterdamse gracht. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Altijd al benieuwd geweest hoe de Amsterdamse grachten zijn ontstaan?

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe de Amsterdamse grachten zijn ontstaan? Welke delen van de haven in de jaren’ 90 zijn omgevormd? Wie H. P. Berlage is? Waar de drijvende huizen zijn? Stop dan maar met zoeken of hier over nadenken, dan ‘moet’ u vrijdag 22 februari 2019 vanaf 13:30 uur bij de Talk en Walk van Architectuurcentrum Amsterdam aanwezig zijn.

Architectuurcentrum Amsterdam laat Amsterdammers en andere belangstellenden kennismaken met de geschiedenis en toekomst van de Amsterdamse architectuur tijdens een lezing en een tour onder leiding van een architect.

De Architecture Talk van Architectuurcentrum Amsterdam biedt een 45 minuten durende lezing over de rijke architectuurgeschiedenis van Amsterdam. Een van de historici van het Architectuurcentrum ontrafelt de stedelijke structuur van de stad vanaf de eerste fundamenten tot en met de meest recente ontwikkelingen.

DeArchitecture Talk wordt gevolgd door een wandeling onder leiding van een architect. De twee uur durende Architecture Walk wordt georganiseerd door architour, een lokale organisatie voor professionele architectuurrondleidingen.

Voor alle ins en outs over dit interessante evenement doet u er verstandig aan een kijkje te nemen op de website van Architectuurcentrum Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Het verhaal achter workshop De Slimme Stad 

-> VTA Agenda event Talk & Walk <-