Sushi eten in Amsterdam? Zo haal jij alles uit het all you can eat concept!
Foto credits: Pexels / Vinicius Benedit 3620705

Een gezellig avondje uit doen we met z’n allen graag: gemiddeld gaan we als Nederlanders twee keer per jaar buiten de deur eten. Het liefst doen we dat bij restaurants waar er voor iedereen wat bij zit. En juist dat is de kracht van het all you can eat concept: onbeperkt sushi eten in Amsterdam. Voor een goed betaalbare prijs heb je een avond vol verse sushi, overheerlijke sashimi en gefrituurde snacks. Met een bolletje ijs als toetje, natuurlijk.

All you can eat sushi in Amsterdam: een winstgevend concept?

Er zit wel degelijk een slimme tactiek verscholen achter een sushi restaurant in Amsterdam met all you can eat concept. Zout eten zodat je meer uitgeeft aan drinken, grote porties aan gefrituurde gerechten, kleinere porties aan duurdere gerechten… Maar waar de sneaky trucjes in zitten en hoe je het meeste uit je avond haalt, dat is voor de gast niet altijd even duidelijk. Wij zochten het uit zodat jij de volgende keer, gewapend met een strategisch plan, zelfverzekerd aan kan schuiven bij een all you can eat sushi restaurant in Amsterdam.

De eerste tip: drink vooral geen alcohol

VTA Banner
VTA Banner
VTA Banner
VTA Banner

De meest voor de hand liggende tip is vrij vanzelfsprekend. Zo kan het eten bij een all you can eat sushi restaurant in Amsterdam vrij zout zijn wanneer je gebruik maakt van sojasaus. Vergeet dus niet om voldoende te drinken, want anders droog je uit. Daardoor krijg je sneller een verzadigd gevoel.

Zo pak je het eten aan bij een all you can eat sushi restaurant in Amsterdam

Natuurlijk ga je naar een sushi restaurant in Amsterdam om het een en ander uit te proberen. Maar het is niet slim om direct van alles tegelijk te bestellen. Meestal mag je 2 tot maximaal 4 gerechten per ronde doorgeven. Soms zit daar nog een bepaalde wachttijd tussen, bijvoorbeeld van 10 minuten. Dit is om te voorkomen dat je misselijk wordt, maar ook zodat je niet aan de lopende band bestellingen plaatst die je uiteindelijk niet op kan eten.

Save the best for last

Om je te behoeden van een vol gevoel na 2 rondes all you can eat, is onze tip om met een plan bij een all you can eat sushi restaurant in Amsterdam naar binnen te lopen. Onze befaamde tactiek: bestel eerst diverse soorten sushi verspreid over verschillende rondes en bouw dit daarna af. Vervang sushi met vis, vlees en groente. Combineer dit eventueel met gerechten als rijst, noodles en soep. Het beste kun je eindigen met gefrituurde knallers als friet, tempura garnalen en inktvisringen. Omdat je van vet eten snel vol van gaat zitten krijg je hier ook wat royalere porties van voorgeschoteld.

Niet zomaar sushi in Amsterdam: all you can eat!

We houden er niet van om beperkt te zijn in onze keuzes en willen het liefst van alles wat proberen. Dat is dan ook waar het concept van all you can eat eigenlijk om draait: gerechten delen en daardoor diverse smaken afwisselen gedurende de avond. Schroom dus niet om je bestelde gerechten met de rest van de tafel te delen. Zo kun je van alles wat proberen zonder snel vol te raken en haal jij alles uit je volgende bezoek aan een sushi restaurant in Amsterdam met all you can eat concept. Eetsmakelijk!