Bekijk live de elfde editie van Turn on the Lights
Turn on the Lights 2017

Bekijk live de elfde editie van Turn on the Lights

‘het magische begin van het feestseizoen’

Vanavond organiseert de Bijenkorf alweer de elfde editie van Turn on the Lights. Het grote evenement op de Dam in Amsterdam wordt jaarlijks gezien als de start van het feestseizoen waarbij de 300.000 lichtjes voor het eerst worden ontstoken. Zo’n 20.000 toeschouwers zijn ieder jaar getuige op de Dam van een muzikaal avontuur voor jong en oud. Het is ook mogelijk om via livestream vanavond om 19.00 uur mee te genieten van het grote spektakel.

Dit jaar is het thema ‘Make Classic Fantastic’. CB Milton en Cystine Carreon zingen en vertellen het verhaal van Bobbie de Beer. Over het omarmen van wat nieuw is en het koesteren van wat vertrouwd is, en liefde die altijd overwint. Bobbie de Beer komt tot leven door Bert Plagman, bekend van de stem van Tommy uit Sesamstraat.

Ook zijn de nieuwe etalages voor de feestdagen met het thema ‘Make Classic Fantastic’ te bewonderen bij de Bijenkorf. Via augmented reality komen de etalages tot leven. Hierin speelt Bobbie de Beer de hoofdrol. Bobbie helpt in de gehele campagne mee in alle voorbereidingen en geeft inspiratie voor de meest fantastische feestdagen.

Bekijk de livestream via Facebook of YouTube van de Bijenkorf.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Onthulling feestseizoen etalages met in de hoofdrol Bobbie de Beer

Gerelateerd artikel: MAGISCH BEGIN VAN HET FEESTSEIZOEN MET ELFDE EDITIE TURN ON THE LIGHTS