Voor het derde jaar op rij PINK Hotel tijdens Pride Amsterdam

Voor het derde jaar op rij PINK Hotel tijdens Pride Amsterdam
Voor het derde jaar op rij PINK Hotel tijdens Pride Amsterdam

Voor het derde jaar op rij kleurt INK Hotel Amsterdam tien dagen lang roze. Op donderdag 26 juli opent PINK Hotel de deuren, vlak voor de start van Pride Amsterdam. Het hotel trapt af met het openingsfeest ‘PINK Hotel – Wild & Free’ en zorgt de gehele periode voor een heerlijke pink vibe.

PINK Hotel support de LHBTQ-community

INK Hotel Amsterdam steunt Pride Amsterdam door tien dagen lang als PINK Hotel support te geven aan de LHBTQ-community. Vanuit de gedachte ‘We’re all pink on the inside’ zet PINK Hotel een programma neer dat voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast zet het hotel zich in voor de strijd tegen aids als partner van de AmsterdamDiner Foundation door op verschillende manier geld in te zamelen, middels het hotel zelf en via haar gasten.

Een roze jungle tijdens het openingsfeest

Donderdag 26 juli verandert INK Hotel Amsterdam in een roze jungle tijdens het openingsfeest Pink Hotel – Wild & Free. Een avond gevuld met muziek van dj’s Valentijn de Hingh, Michael Armand Kocken en Donagrandi. Milkshake festival zorgt voor heerlijke roze milkshakes en bij elke bestelling maak je kans op – de inmiddels uitverkochte – weekendkaarten voor het festival dat plaatsvindt op 28 en 29 juli. Tien dagen lang is er speciaal voor de gelegenheid een pink room, een pink cocktail en een aangepast pink Chef’s Menu in restaurant PRESSROOM. Met op zondag 29 juli een roze editie van de bekende Bottomless Brunch met onbeperkt roze bubbels. Klik hier voor de gehele programmering.

Voor het derde jaar op rij PINK Hotel tijdens Pride Amsterdam

Over INK Hotel

INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel is een luxury boutique hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gehuisvest. De 3 thema’s: ‘Stories, INK & Time (krant ‘De Tijd’)’ spelen de hoofdrol bij INK Hotel Amsterdam. Dit komt terug in het interieur, het personeel en de diverse faciliteiten. Het restaurant PRESSROOM is het bruisende hart van het hotel. Ook organiseert INK verschillende events zoals pINK, als aftrap van de Amsterdamse Gay Pride. INK Hotel maakt deel uit van AccorHotels en MGallery by Sofitel.

vrijetijdamsterdam.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here