Volop Youth Pride activiteiten tijdens Pride Amsterdam

Pride Amsterdam staat op het randje van beginnen. Ook dit jaar zal de jongerencommissie weer actief deelnemen. Op 28 juli om 12:00 uur begint de Pride Walk vanaf het homomonument waar ook de jongeren aan zullen deelnemen.

In het Vondelpark is een speciaal jongeren gedeelte: Youth Pride Park. Vanaf 13:00 uur kunnen jongeren hier meedoen aan super leuke activiteiten. Er zijn optredens van artiesten, voorstellingen van Verse Vlechten, Monologen en Storm3.

Ook kun je meedoen aan mega twister, een cupcake workshop en kan er los gegaan worden op de sillence disco. Er wordt een Miss Teen Queen en Mr Bling King verkiezing gehouden en de eerste Junior Drag Contest for teens zal plaatsvinden.

Tijdens het feest in het park zijn onder andere swingende beats te horen van DJ’s Erwin van Pann die de beste pop en dance voor je draait en is DJ team De Oogst van de partij.

Meet & Greet in het Youth Pride Park

Youth Pride ambassadeur Loena Maas houdt een Meet & Greet op zaterdag 28 juli om 14:30 uur in het Youth Pride Park (jongerengedeelte van het Vondelpark). Daar maakt ze ook de winnaars bekend van de twee boeken: ‘Wordt mijn zoon mijn dochter?’ & ‘Wij zijn ik’.

Eerste officiële Youth Pride boten

Op zaterdag 4 augustus vaart de eerste officiële Youth Pride boot mee van Choice for Youth & Youth Pride NL. “Moedig deze jongeren aan met hun deelname en stem op de boot”, aldus een woordvoerder van de jongerencommissie.

Volop Youth Pride Activiteiten tijdens Pride Amsterdam 2018
Youth Pride gezelligheid tijdens de Canal Parade in Utrecht. Credits: Youth Pride

vrijetijdamsterdam.nl

Zestienjarige Justin benoemd tot youth pride Ambassadeur 2019