Stichting RozeinWit is helemaal klaar voor Canal Parade
Bestuur Stichting RozeinWit

Stichting RozeinWit is helemaal klaar voor Canal Parade

Met nog een nachtje slapen voor de boeg is de boot van RozeinWit er helemaal klaar voor. “De voorbereidingen van de boot gaan ontzettend goed! We merken dat het veel is om te regelen naast onze werkzaamheden overdag in het ziekenhuis. Maar elke week op donderdagavond vergaderen we trouw bij één van de bestuursleden om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Iedereen heeft hierin een eigen taak, en in deze vergaderingen sluiten we alle discussiepunten en openstaande zaken met elkaar af”, aldus de bestuursleden van RozeinWit.

“Wij zijn niet alleen bezig met de bootvoorbereidingen, maar ook om de boodschap van onze nieuwe stichting uit te dragen. We varen namelijk mee als middel om de stichting en onze doelen bekendheid te geven, en dan vinden wij het belangrijk dat we een sterke en eenduidige boodschap uitdragen.

Er zullen 120 (tand)artsen (in opleiding) meevaren op de boot morgen. We hadden vrijdag 27 juli een bijeenkomst georganiseerd waarin de deelnemers elkaar konden leren kennen, oude bekenden konden bijpraten en iedereen de laatste kledingtips kon uitwisselen. Als verassing van de avond kwam op het terras waar wij stonden een enorme tak naar beneden vallen en moest de brandweer eraan te pas komen om de tak te ontmantelen.

Stichting RozeinWit is helemaal klaar voor Canal Parade
RozeinWit kwam met de schrik weg door een gevallen tak.

Naast de voorbereidingen zijn wij ook aan het genieten van alles wat Pride nog meer te bieden heeft. De Pride Walk van Homomonument naar Vondelpark, Milkshake, de Drag Olympics bij het homomonument. We zijn er met een aantal van RozeinWit steeds weer bij!

Stichting RozeinWit is er helemaal klaar voor!
Stichting RozeinWit is er helemaal klaar voor!
Stichting RozeinWit is er helemaal klaar voor!
RozeinWit bij Milkshake 2018.

Vandaag zijn wij bij de boot gaan kijken om ervoor te zorgen dat echt alles klaarstaat. Ook was er nog een journalist van RTV Noord Holland om ons te interviewen. Het is nog maar één nacht slapen en dan mogen we de boot op! En daar hebben we allemaal onwijs veel zin in”, laat het bestuur van RozeinWit ten slotte nog weten.

vrijetijdamsterdam.nl

Bent u benieuwd naar wat RozeinWit allemaal doet? We schreven er een artikel over! Interessant om te lezen!