Sjoerd Knops:

“Het is natuurlijk fantastisch geweest afgelopen week”, aldus Sjoerd Knops over de afgelopen Pride Amsterdam. “Zoveel vrijheid en liefde. Hopelijk kan het in de andere 51 weken van het jaar ook zo! Gewoon liefde voor iedereen en houden van wie je wilt houden”, aldus Sjoerd Knops.

Canal Parade

De vrolijke barman van de even zo vrolijke gay bar Queers, bezocht een hoop evenementen en stond als klap op de vuurpijl, samen met Pride-voorzitter Frits Huffnagel, zangeres Imca Marina en enkele andere prominenten, op één van de voorste boten tijdens de Canal Parade.

Netta en Conchita

Andere hoogtepunten waren onder andere een ontmoeting met Israëls songfestival deelnemer Netta én oud-winnaar Conchita Wurst.

"Het is natuurlijk fantastisch geweest afgelopen week", aldus Sjoerd Knops over de afgelopen Pride Amsterdam. "Zoveel vrijheid en liefde. Hopelijk kan het in de andere 51 weken van het jaar ook zo! Gewoon liefde voor iedereen en houden van wie je wilt houden”, aldus Sjoerd Knops.
Conchita Wurst en Sjoerd Knops.

Patty Pam-Pam

Het Pride-festijn gaat vanavond onofficieel door bij het Queers café. Patty Pam-Pam organiseert op haar verjaardag een speciale maandagavond bingo. Daarna zijn er nog zes dagen te gaan tot de sluiting. Deze dagen zullen ongetwijfeld gepaard gaan met een lach en een traan.

Sjoerd Knops: "Hopelijk kan het in de andere 51 weken ook zo!"
Patty Pam-Pam (rechts op de foto tijdens 50e verjaardag van Frits Huffnagel) is maandag de birthday girl!

Lachen krijgt de overhand

Toch zal lachen uiteindelijk de overhand krijgen. De Regenboeg kroeg organiseert in augustus de theatervoorstelling ‘Queers to Remember’. Tijdens deze show wordt er door Sjoerd Knops, Marcel Brunsveld én enkele andere betrokkenen op komische wijze terug geblikt op de afgelopen periode bij Queers.

Foto’s: Sjoerd Knops

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl