Pride at the Beach
Foto: zandvoort.nl

Pride at the Beach 31 juli – 2 augustus

Pride at the Beach is officieel toegevoegd aan de Pride Amsterdam Festival Agenda.
Vanaf de opening op maandag 31 juli t/m 2 augustus wappert de Regenboogvlag op het gemeentehuis van Zandvoort aan Zee en viert de badplaats diversiteit met een groots programma.

Programma

Vandaag 31 juli vervoert de NS in de speciale Pride Express vele LGBT-bezoekers van Amsterdam Centraal naar Zandvoort aan zee.
Deze trein vertrekt om 13.56 vanaf Amsterdam Centraal.

Om 15.00 uur start een kleurige Pride at the Beach Parade, die via de boulevard en het strand naar het openingsfeest op het Raadhuisplein loopt, waar de locoburgemeester de deelnemers welkom zal heten en wordt met het hijsen van de Regenboogvlag de festiviteiten geopend. Er staan verschillende optredens op het programma met onder andere Anita Meyer en Shary-An.

Dinsdag 1 augustus is het strand van Amsterdam Beach het ontmoetingspunt voor het Beach Festival. Mango’s Beach Bar en Bruxelles aan Zee zorgen voor een heerlijke line up en verschillende strandpaviljoens organiseren sportieve krachtmetingen.

Woensdag 2 augustus wordt de eerste editie van Pride at the Beach afgesloten met een Beach party bij Club Nautique met onder andere de Heeren van Aemstel band. De eerste editie van Pride at the Beach wordt afgesloten met een grootse vuurwerkshow van Holland Casino.

vrijetijdamsterdam.nl