Nieuwe ‘Pride Stars’ talentenshow tijdens Pride Amsterdam

Nieuwe 'Pride Stars' talentenshow tijdens Pride Amsterdam
Pride Walk 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nieuwe ‘Pride Stars’ talentenshow tijdens Pride Amsterdam

Pride Amsterdam 2019 heeft dit jaar een primeurtje. Op vrijdag 2 augustus trappen ze het hoofdpodium op de Dam af met de nieuwe ‘Pride Stars’ talentenshow voor zangers, dansers, illusionisten, acrobaten, stand up comedy etc. De winnaar van deze avond zal in november strijden op de finale van Pride Stars 2019 in Maspalomas. Denk jij over talent te beschikken of krijg je vanuit de mensen in je omgeving te horen dat je talentvol bent? Neem dan via www.pridestars.com een kijkje voor meer informatie.

Pride Amsterdam start 27 juli officieel met de Pride Park in het Vondelpark. Voorafgaand aan dit LHBTI evenement wordt traditiegetrouw gestart met een Pride Walk die begint vanaf het homomonument bij de Westerkerk en stopt in het Vondelpark. Het echte feestgeweld barst vrijdagavond los in de binnenstad. Een hoop straatfeesten gaan onder meer zorgen voor een berg gezelligheid.

Naar verwachting wordt zaterdag 3 augustus de drukste dag in de stad. Dan is het ‘s middags tijd voor de beroemde Canal Parade. Nadat de boten voorbij zijn gekomen verspreiden de feesten zich door de stad, en zullen een hoop homofeesten tot de vroege uurtjes doorgaan.

Zondag wordt evenals in 2018 in stijl afgesloten met een hoop entertainment tijdens de Closing Party op de Dam.

Amsterdammers die een activiteit tijdens Pride Amsterdam organiseren kunnen vanaf heden deze activiteit aan melden via de officiele website van Pride Amsterdam. Mits je op tijd bent sta je dan ook in het officiele programmaboekje.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Activiteiten – Pride Amsterdam 2019 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here