MC Divine: 'energie, liefde en positiviteit voor iedereen'
MC Divine samen met The G-Team tijdens Kwaku. Photocredits: Jeroen Ploeger

MC Divine: ‘energie, liefde en positiviteit voor iedereen’

“Energie, liefde en heel veel positiviteit voor iedereen. Dat wil ik de mensen meegeven tijdens de aankomende Pride in Amsterdam”, laat MC Divine (Stephanie de Wit) weten, vrijdagmiddag voor de start van alle grote Pride feesten in Amsterdam.

De in Amsterdam populaire vocal-mc, songwriter én dj producer treedt maar liefst drie keer op tijdens de Pride feesten die op de Dam zullen plaatsvinden. “Ik heb er super veel zin in. Vanavond ga ik optreden met Sergio Tee van acht tot tien uur. Vrijdag en zaterdag wordt georganiseerd door de mensen van Club YOLO en zondag sluit ik het feest samen met The G-Team op de Dam af.

Naast de drie optredens op het grote plein voor het Koninklijke Paleis zal Divine ook shinen bij andere feesten in de binnenstad van Amsterdam.

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner

“Zaterdag kun je me treffen bij het vrouwen straatfeest Vive la Vie als DJ van vier tot vijf uur ’s middags. Vervolgens ga ik door naar het fetish buitenfeest CRASH op het Beursplein en als ik daar klaar ben maak ik mijn opwachting bij Prik in de Spuistraat.”

De energierijke MC Divine draait ten slotte in club NYX van drie tot vijf uur in de nacht. “Het zijn veel feesten maar ik heb er zin in en zal overal honderd procent gas geven”, aldus de in Curaçao geboren Stephanie de Wit.

Net als veel mensen uit Nederland kijkt de vrolijke artiest sowieso uit naar het hele Pride weekend. “Ik kijk naar alles uit en heb zin in de energie die alle mensen mij geven! Happy Pride allemaal”, laat Stephanie ten slotte weten.

Meer info

Meer info over MC Divine en haar optredens? Check dan haar facebook-pagina! 

vrijetijdamsterdam.nl