Kleurrijke foto-expositie ‘Glitter In The Air’ bij De Hallen

Glitter In The Air
De Hallen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De Hallen kijkt uit naar komende Pride Amsterdam. In de Passage van de Hallen is vanaf 27 juli tot en met 31 augustus de kleurrijke foto-expositie ‘Glitter In The Air’ van Mr. José te bewonderen.

‘Sinds Stonewall 1969 is de Gay Pride een behoorlijk evenement. Mr. José presenteert ‘Glitter In The Air’, een fotoserie die de schitterende en gevarieerde wereld van Brighton’s Gay Pride laat zien. Mensen zijn per definitie verschillend, en deel uitmaken van een Gay Pride betekent diversiteit vieren’, is te lezen in het bericht van De Hallen.

Verbluffende make-up en fluwelen handschoenen

“Hoge hakken, veren, denim, leer, kousen, kolossale pruiken, verbluffende make-up en fluwelen handschoenen zijn slechts enkele van de elementen in het verhaal van dit event. De levendige kleurrijke sfeer die alle scènes omringt, het zonlicht over de jurken en de schaduw die zij projecteren, de passieve blikken, de spontane poses, de hectische bewegingen, allemaal in perfecte harmonie.

Een catharis van het buitengewone

Koninginnen en koningen ontmoeten elkaar in een catharsis van het buitengewone. De zogenaamde freaks worden wat ze zijn, mensen, normaliteit stroomt onder de menigte. Het maakt niet uit wat of wie we liefhebben, het enigste wat telt is dat we kunnen liefhebben”, is te lezen in de tekst van Petra Porter.

De expositie is van 27 juli t/m 31 augustus te zien in de Passage van De Hallen Amsterdam. Het event is gratis te bezoeken.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Stichting RozeinWit: Belangrijk dat positieve geluiden een podium krijgen

PS Check ook ons blog: Pride Amsterdam 2019