Ellie Lust, Anita Meyer bij viering PANN 50 jaar
Senioren tijdens Canal Parade Amsterdam. Foto: Guus Buitink

Ellie Lust, Anita Meyer bij viering PANN 50 jaar

Youth Pride partner stichting PANN bestaat dit jaar 50 jaar. In dat kader wordt zondag 14 april in TivoliVredenburg een fundraiser gehouden met als doel: PANN voor (G)oud. Mensen die een steentje willen bijdragen zijn zeer welkom. Host tijdens de viering van ‘PANN 50 jaar’ is Ellie Lust en er zijn optredens van Anita Meyer, Valentijn de Hingh en PANN Resident dj’s.

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar het eerder genoemde goede doel.

Leden van de Youth Pride kunnen met de kortingscode ‘PANNvoorgoud’ € 5 korting krijgen op een ticket. Je mag de code verspreiden onder iedereen die je mee wil nemen. Als mensen gasten, familie en vrienden willen meenemen met de kortingscode, dan is dat geen enkel probleem.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Senioren en medewerkers ervaren de boottocht als fantastisch