DiVine gaat los in de Reguliersdwarsstraat!
DiVine samen met vrouw Rowan

DiVine ging jongstleden weekend keihard los als DJ en MC in de Reguliersdwarsstaat. Op een door VTA ontvangen YouTube video is te zien hoe de MC, DJ en muziek producer de drukke menigte in de Reguliersdwarsstraat bemoedigend en op een voor haar kenmerkende wijze toe spreekt.

DiVine gaat los in de Reguliersdwarsstraat!

De muziekartiest is evenals het voorgaande jaar niet te stoppen. “Ik heb alweer 12 Pride boekingen (Roze Kwaku/Totally, Pride Amersfoort, Milkshake Festival, Pride at the Beach Zandvoort, Nike Pride Week, Pride Amsterdam: Prik, Mainstage De Dam, The Secret Village RGLRS en andere festivals zoals: Guilty Pleasures Festival en Solar voor Festivalleggings) achter de rug, en het begint nog steeds niet te vervelen.

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner

Memorabel moment

Wat ik echt een memorabel moment vond was het werken voor Nike Pride Week bij Nike headquaters in Hilversum, samen met Sister Hoops, Loena Maas, Madamme Madness en Mermaids Mansion. Daar mochten we een stukje zichtbaarheid tonen over LOVE IS LOVE door samen te feesten en daarna een Speak Up session, waar wij onze verhalen konden delen met het bedrijf.

Intens en mooi

Dat was super intens en toch zo mooi, omdat we elkaar zo steunde. Prachtig wat Nike doet om zichtbaarheid te creëren voor iedereen! “Don’t change your dream. Change the world. Just do it! #BETRUE”

LOVE IS LOVE

Waar ik super trots op ben is mijn track “Queen” met MoLoY ft Morgan McMichaels, van mijn eigen label Neon House Music. Die is gebruikt voor de Pride Clip “LOVE IS LOVE” van Mermaids Mansion. Dit is een non-profit samenwerking met het Rijksmuseum om de helden te eren die voor onze vrijheid hebben gestreden, en ook om deze strijd voort te zetten.

Credits YouTube & Mermaids Mansion

Enkele andere hoogtepunten waren dat ik zaterdag als DJ de Mainstage op de Dam mocht openen. Bij de Streetparty’s bij Prik (vrijdag en zaterdag) trad ik eerst op als DJ en daarna als MC. Dat was samen met Malefunktion & Joshua Walter.

En Secret Village in de Reguliers met Rob Boskamp en Mr. Nice Kai. Daarnaast mocht ik dit weekend voor het eerst op Solar draaien samen met mijn vrouw Rowan voor Festivalleggings. Echt te gek, om dit met je vrouw te kunnen delen”, aldus DiVine.

https://www.instagram.com/p/B01xnOPo_kX/

DiVine gaat los in de Reguliersdwarsstraat! DiVine gaat los in de Reguliersdwarsstraat!

Op muziekgebied is er een nieuwe EP uitgekomen in samenwerking met Malefunktion, genaamd “Tricks”. Deze EP is uitgekomen bij Goons Music, waar DiVine ook haar “Dynamite” EP uitbracht. De track “Tricks” is nu al op nr. 21 binnen gekomen als beste ‘Release van de Week’ bij Apple Music en op nr. 14 als Beste Bass House track bij Beatport! “Dus je kan begrijpen dat we SUPER blij zijn”, aldus DiVine.

“Er gaan twee toffe tracks van mij uitkomen bij grote labels zoals Simma Black en Brooklyn Fire. So stay tuned!”

“De aankomende tijd bezoek ik de Pride in Kristiansand Noorwegen met mijn dansers Ingereau & Thomas. Ik bezoek Rotterdam voor Totally, Zwolle met Kai en Dordrecht. De opening van Rubber bij de Basis in Utrecht staat ook nog op het programma.

En vanaf september start in Curaçao mijn tour, en mag ik optreden als DJ bij Madero, Zanzibar en Sant Tropez. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus de hardwerkende DiVine die alles behalve stil zit.

Geschreven door:

DiVine gaat los in de Reguliersdwarsstraat!

Rik Verkaik

Foto credits: DiVine

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd: De top-6 vrouwelijke dj’s van vocal-mc én dj DiVine

PS Lees ook: Twee dagen BON BINI feesten in Hessenhuis tijdens Anterp Pride