Canal Parade zaterdag goed bereikbaar via Centraal en Amstel

Canal Parade zaterdag goed bereikbaar via Centraal en Amstel

Reizigers die zaterdag met de trein naar Amsterdam komen worden geadviseerd om naar Amsterdam Centraal te reizen. Alle festiviteiten tijdens Pride Amsterdam zijn vanaf dit station goed bereikbaar. De botenparade op 5 augustus (Canal Parade) is ook heel goed lopend bereikbaar vanaf station Amsterdam Amstel.

Goed voorbereid op pad/tips

Vanaf 10 dagen voor vertrek kan men op de NS Reisplanner terecht voor een actueel reisadvies en worden bezoekers van de Pride Amsterdam geadviseerd de terugreis alvast te plannen en kort voor vertrek nogmaals te kijken voor de meest actuele informatie. Amsterdam verwacht zaterdag veel bezoekers en geeft daarom aan dat mensen maar beter rekening kunnen houden met drukte tijdens de reis van en naar Amsterdam.

Latertje

Ben je van plan er een latertje van te maken? Niet alle stations in Nederland zijn laat in de avond per trein nog bereikbaar dus er wordt aangeraden om goed in de gaten te houden welke trein u naar huis moet nemen om nog thuis te komen.

Makkelijk en voordelig naar Pride Amsterdam?

Koop vooraf vast het Pride Amsterdam-retourtje en reis in de periode t/m 6 augustus naar een van de vele Pride Amsterdam activiteiten. Dit retourticket is in deze periode ook geldig als meerdaags retour. Dit kaartje is alleen online verkrijgbaar. Reist u met een OV-chipkaart? Zorg dan voor voldoende saldo op uw kaart, ook voor de terugreis.

vrijetijdamsterdam.nl

Bekijk ook: Foto’s Pride Amsterdam 2017