SUCCESVERHALEN EN TIPS VAN ZES OPRICHTERS SUCCES-STARTUPS
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

SUCCESVERHALEN EN TIPS VAN ZES OPRICHTERS SUCCES-STARTUPS

“QUOTE TALKS: DENK GROOT, SPREEK QUOTE! MET ZES TOPONDERNEMERS”

Succesverhalen en tips van zes oprichters van Nederlands grootste succes-startups. De hoofdredacteur van Quote Sander Schimmelpenninck gaat in het DeLaMar theater vanavond, maandag 27 november 2017, in gesprek met spraakmakende ondernemers over hoe zij een bedrijf hebben opgericht. Hoe ze zijn gevallen, opgestaan, weer gevallen, weer opgestaan, en uiteindelijk zo slim of hard hebben gewerkt dat Quote met bewondering over hen schrijft.

Blunders en succes

Ondernemers die vol humor en bezieling over hun blunders en toch weer succes kunnen praten. Quote TALKS is een snel en interactief programma over ondernemerschap en kansen in het Nederland van 2017. Hoe kom je op dat 1 million dollar-idee? Hoe realiseer je exponentiele groei? Hoe ziet de weg naar succes eruit? Het publiek krijgt de kans om deze ondernemers vragen te stellen en na afloop met hen in gesprek te gaan.

SPREKERS

Sprekers tijden de avond zijn Coen van Oostrom (OVG Vastgoed), Eelko van Kooten (Spinnin’ Records), Robert Nass (Cryptobelegger), Hans de Geus (RTLZ), Symen Jansma (TravelBird) en Danique Wiltink

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Ondernemen bij Pakhuis de Zwijger