Mindspace Amsterdam presenteert Women’s Day Panel

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert Mindspace Amsterdam op 5 maart aanstaande een Women’s Day Panel in Mindspace Dam. Inloop panel start om 17:30 uur en de panel start om 18:00 uur en duurt tot 19:00 uur. De entree bij Mindspace Dam aan de Nieuwezijds Voorburgwal is gratis.

Mindspace gelooft dat een goede werkplek professioneel talent promoot en ondersteunt, ongeacht geslacht, nationaliteit, seksuele voorkeur of welk ander sociaal criterium dan ook. Desalniettemin wordt Internationale Vrouwendag aangegrepen om middels een inspirerend panel de kracht van vrouwelijke ondernemers te onderstrepen.

Emancipatie van vrouwen

Mindspace zet al jaren stappen op het gebied van de emancipatie van vrouwen in onze samenleving. Om dit nog eens te onderstrepen, wordt in de aanloop naar Internationale Vrouwendag het Women’s Day Panel georganiseerd, waarin o.a. Anna de Lanoy Meijer, Bibi Janus en Efrat Fenigson zullen deelnemen:

Anna de Lanoy Meijer richtte in 2012 samen met Nina Poot sieradenlabel Anna + Nina op. Het merk wordt inmiddels verkocht in twaalf landen in vier eigen winkels en een webshop. Bibi Janus is mede-oprichter van de in 2015 gestarte cold pressed sappen-keten JuiceBrothers, die na Nederland nu ook de Verenigde Staten verovert. Efrat Fenigson is Vice President Marketing van Mindspace wereldwijd.

In Mindspace Dam vertellen deze zakenvrouwen tijdens het Women’s Day Panel onder andere over de manier waarop zij werken en hoe zij hun (internationale) successen hebben behaald. Mindspace is een van ’s werelds meest toonaangevende ‘office-as-a-service’ partijen. Het bedrijf maakt inspirerende, bruisende en flexibele werkomgevingen op A-locaties beschikbaar voor iedereen. Het bedrijf gelooft sterk in het community-gevoel dat ontstaat als verschillende maar gelijkgestemde creatieve bedrijven hun intrek in hetzelfde pand nemen en elkaars expertises en netwerken versterken.

Gendergelijkheid en diversiteit

Gendergelijkheid en diversiteit speerpunten in de bedrijfsvoering van Mindspace. In de top van het bedrijf zijn evenveel vrouwen als mannen werkzaam, wat van grote invloed op de bedrijfscultuur is. Personele beslissingen worden altijd op basis van professionele competenties gemaakt, nooit op basis van de privésituatie zoals een zwangerschap.

Het organiseren van het Women’s Day Panel is voor Mindspace een manier om nogmaals te onderstrepen hoe belangrijk het is dat vrouwen in het zakenleven als volwaardig worden beschouwd.

vrijetijdamsterdam.nl

VTA agenda