Mindful Sunday bij David Lloyd Amsterdam

Alle dagen van de week kun je bij de Amsterdamse healthclub David Lloyd terecht voor een workout voor je lichaam, maar ook het brein moet in conditie blijven. Daarom wordt er op zondag 16 februari een Mindful Sunday georganiseerd met als gast mindfulness trainer Wouter de Jong.

Je hebt sportclubs en je hebt David Lloyd; een healthclub waar er goed gezorgd wordt voor lichaam en geest. Er is zowel plek voor een stevige workout als ook om heerlijk te relaxen in de sauna of het zwembad. In het kader van Mindful Sunday komt op zondag 16 februari mindfullness trainer Wouter de Jong langs in de vestiging in het hartje van Amsterdam. Tijdens zijn Mindgym geeft De Jong een interactieve lezing met wetenschappelijke achtergronden, praktische tips en oefeningen voor de hersenen. Bezoekers kunnen hier geheel gratis aan deelnemen. Vooraf zijn er twee Glow Yoga-sessies om lekker tot rust te komen voor aanvang van een drukke werkweek.

Je kent Wouter de Jong misschien nog wel van zijn acteerwerk in uiteenlopende theaterproducties en televisieprogramma’s als Goede Tijden Slechte Tijden en Villa Achterwerk. De laatste tien jaar is De Jong echter actief als trainer en spreker. Naast deze werkzaamheden zet hij zich in voor mentale fitheid met de door hem opgerichte trainingsorganisatie Mindgym, sportschool voor je geest. Hiermee leert hij mensen om hun mentale conditie te verbeteren, bijvoorbeeld om hun aandachtspier te trainen voor een betere concentratie. Maar het is meer dan dat; het gaat om een gehele mentale reset, die je meer rust, focus en energie oplevert. Heel nuttig en efficiënt voor je werk, maar ook voor een betere workout in de sportschool. Want, zoals hijzelf zegt: “Een betere wereld begint in je hoofd.”

Inschrijven voor dit events kan hier.

De David Lloyd Leisure Group heeft 115 healthclubs in Europa, waarvan zeven in Nederland. Behalve uitgebreid de ruimte om te sporten, bieden de wellnessclubs van David Lloyd een spa en een zwembad, dus alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest de aandacht te geven die zij verdienen, zijn onder één dak te vinden. De instructeurs helpen je om je sportieve doelstellingen te behalen en geven je actieve begeleiding. Als onderdeel van een lidmaatschap biedt David Lloyd in de ochtenden zelfs kinderopvang aan.

vrijetijdamsterdam.nl