WEGENS GROTE BELANGSTELLING VOEGT JUSTIN TIMBERLAKE EEN EXTRA CONCERT TOE AAN THE FORGET TOMORROW WORLD TOUR VRIJDAG 16 AUGUSTUS IN ZIGGO DOME

Vanwege de overweldigende vraag naar kaarten komt Justin Timberlake deze zomer voor een tweede concert naar Nederland! Op vrijdag 16 augustus geeft de zanger een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam, dat in het teken staat van ‘The Forget Tomorrow World Tour’. De tour wordt geproduceerd door Live Nation met optredens in Polen, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Nederland, Denemarken, Zweden en Frankrijk. De kaartverkoop voor de concerten op 15 en 16 augustus start vrijdag 1 maart om 10.00 uur.

Naast de aankondiging van de tour heeft de meervoudig bekroonde zanger zijn nieuwe nummer “Drown” afgelopen vrijdag uitgebracht via RCA Records. Timberlake speelt tijdens zijn tour favoriete hits van de fans evenals nummers van zijn nog te verschijnen nieuwe album ‘Everything I Thought It Was’, zoals “Selfish” en zijn nieuwste single “Drown” die net is uitgekomen. Het zesde studioalbum ‘Everything I Thought It Was’ verschijnt op 15 maart.

Vorige maand bracht Timberlake de single met bijbehorende videoclip “Selfish” uit, die meer dan 57 miljoen streams wereldwijd en meer dan 14 miljoen views op YouTube genereerde. Daarnaast trad Justin Timberlake op als speciale muzikale gast bij NBC’s Saturday Night Live, waar hij zijn single “Selfish” en “Sanctified” feat. Tobe Nwigwe vertolkte.

OVER JUSTIN TIMBERLAKE

Justin Timberlake is een multi-getalenteerde entertainer, artiest, producer, songwriter en acteur. Gedurende zijn carrière heeft hij wereldwijd meer dan 54 miljoen albums en 63 miljoen singles verkocht, en nog eens 70 miljoen platen als leadzanger van *NSYNC. Justin heeft tien GRAMMY Awards gewonnen in de pop-, dance- en R&B-genres, waaronder voor zijn succesvolle soloalbums ‘Man of the Woods’, ‘The 20/20 Experience’, ‘FutureSex/LoveSounds’ en zijn debuut soloalbum ‘Justified’ – evenals zijn samenwerkingen met Jay -Z. Hij heeft wereldwijd meer dan 23 miljard audio- en videostreams verzameld en vier Emmy Awards gewonnen voor zijn memorabele optredens in ‘Saturday Night Live’. Op het witte doek heeft hij zijn stem geleend aan het geanimeerde franchisefenomeen TROLLS van DreamWorks, waaronder voor het derde deel, TROLLS BAND TOGETHER uit 2023. Zijn hit “Can’t Stop the Feeling!” uit TROLLS werd tijdens de Academy Awards 2017 genomineerd voor “Best Original Song”.

Bezoek voor volledige tour- en ticketinformatie: justintimberlake.com