Thunderdome keert terug naar Jaarbeurs Utrecht
Thunderdome 2018

Thunderdome keert terug naar Jaarbeurs Utrecht

Op 26 oktober 2019 keert Thunderdome terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. In 2017 maakte het legendarische Hardcore concept een comeback na vijf jaar afwezig te zijn geweest. Het evenement was al in de pre-registratie vrijwel direct uitverkocht en verwelkomde meer dan 40.000 gabbers uit 54 landen.

Thunderdome groeide vanaf het begin van de jaren negentig uit tot een absoluut cultmerk. Wie aan hardcore denkt, denkt ook aan Thunderdome. Deze editie is een ode aan de gabber. Zij maakten Thunderdome legendarisch in al die jaren: ‘Samen zijn we hardcore!’.

Hardcore is al bijna 30 jaar een van de sterkte jongeren/muziekculturen van Nederland en inmiddels ver buiten de landsgrenzen. Door de buitenwereld verafschuwd en vereerd.
De subcultuur kent in de drie decennia vele vormen en subgenres. Van Classics tot Industrial, Frenchcore tot Uptempo en Terror tot Early. Alle denkbare stromingen krijgen een podium in de Jaarbeurs te Utrecht wordt daarmee hét Heilige Huis van de Hardcore. Thunderdome is terug!

De line-up up wordt binnenkort bekend gemaakt. De gelukkigen die op dit moment als eerste een ticket kunnen bemachtigen zijn de Die-Hards. Zij kunnen tot 6 februari een persoonlijke code verzilveren. Daarna zijn de fans met een geregistreerde Thunderdome-tatoeage aan de beurt op 27 februari. Op 27 maart start de Early Raver pre-registratie. Jezelf registreren voor een ticket kan een maand lang, tot en met 24 april. Bij de afgelopen editie waren alle tickets uitverkocht in de pre-registratie verkoop, dus registreren is een aanrader.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons blog: uitgaan in Amsterdam