Sea Star Festival 2019 in Umag kondigt Wu-Tang Clan aan

Sea Star Festival 2019 in Umag kondigt Wu-Tang Clan aan

Aangestuurd door de organisatie van het beroemde EXIT Festival vindt op 24 en 25 mei een nieuwe editie van het spectaculaire Sea Star Festival 2019 plaats. Het feest dat plaatsvindt in de schilderachtige Kroatische kuststad Umag zag de afgelopen twee jaar meer dan 80.000 internationale bezoekers verschijnen.

Sea Star wordt georganiseerd aan de oevers van de prachtige Stella Maris-lagune. De festivaltickets zijn nu te koop voor iets meer dan 44 euro, terwijl de festivalbundels inclusief ticket, transfers en accommodatie vanaf slechts € 63 te koop zijn.

Spetterende headlines op Sea Star Festival 2019

De organisatie kondigde spetterende headlines aan waaronder Wu-Tang Clan! Dit zal hun enige optreden zijn voor het grootste deel van het Midden-, Zuid- en Oost-Europa, met Berlijn, Parijs en Moskou als de dichtstbijzijnde steden om hen live te zien tijdens hun super-exclusieve 12-showloop in Europa.

Sea Star Festival 2019 HipHop acts

Ze zullen vergezeld worden door trap-jazz sensatie IAMDDB en enkele van de beste regionale hiphop acts zoals Vojko V, Fox, High5, Buntai, Smoke Mardeljano en Hazze. Sea Star zal ook een aantal van de grootste technostars zoals Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante en Enrico Sangiuliano bevatten, ondersteund door enkele van de meest gerenommeerde regionale dj’s.

Het Amerikaanse collectief Wu-Tang Clan

Het Amerikaanse collectief Wu-Tang Clan, dat in 1992 in Staten Island, New York werd opgericht, behoren tot de grootste namen in de geschiedenis van de hiphop. Ze zijn verantwoordelijk voor enkele van de belangrijkste hiphoptracks, ze populariseerden straatraap, demonteerden het hele genreconcept en transformeerden het op zakelijk niveau. Sinds hun bijeenkomst en het eerste album hebben ze aan individuele projecten gewerkt om het toppunt te bereiken.

Namen uit de line-up

De complete line-up, bestaande uit de leider en visionaire RZA en de rest van de Wu-Tang-strijders: GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa en Cappadonna zijn legendarisch vanwege de kracht, individualiteit en het karakter van elk van de leden wiens toewijding aan de Stam zo krachtig is dat ze elkaar als familie behandelen.

Hun talent is erkend en gemarkeerd met verschillende onderscheidingen, van de Grammy (Method Man) tot de titel van de meest invloedrijke hiphopgroep in de afgelopen tien jaar (NME). Ze beïnvloedden de grootste artiesten van de nieuwe generatie, zoals A $ AP Rocky en Kendrick Lamar, en hun collabs omvatten namen zoals Redman, Mobb Depp, Busta Rhymes, Erick Sermon, Nas, Pete Rock en vele anderen.

Umag vertegenwoordigt een adembenemende combinatie

Umag vertegenwoordigt een adembenemende combinatie van barok en renaissance en mediterraan klimaat, terwijl deze hele Istrische regio bekend staat om zijn heerlijke zelfgemaakte en gastronomische gerechten, olijfgaarden, velden met tomaten en wijngaarden. Sea Star Festival is een perfecte uitnodiging om de zomer te beginnen op een prachtige locatie, met wereldberoemde artiesten en een uitstekende productie!

Beroemde lagune Stella Maris in Umag

De derde editie van het Sea Star Festival zal worden gehouden in de beroemde lagune Stella Maris in Umag, op 24 en 25 mei, met de Welcome Party op 23 mei en het slotfeest op 26 mei. Tickets voor Sea Star festival zijn beschikbaar op THIS LINK. Accommodatie en reisarrangementen zijn te vinden bij het officiële reisbureau van Exit, de OFFICIËLE WEBSITE van ExitTrip.