Mysteryland maakt hosting partners bekend

De Early Bird-tickets voor Mysteryland zijn niet meer te verkrijgen. Enkele bofkonten hebben vorige week een kaart of meerdere kunnen bemachtigen. De organisatie liet weten dat de early birds zijn verkocht in continenten over de hele wereld. Vanaf heden zijn de reguliere tickets te verkrijgen.

Mysteryland maakte de hosting partners bekend

Naast het kaartjes nieuws maakte Mysteryland de hosting partners voor de aankomende editie bekend. Op het floriadeterrein in de Haarlemmerliede kunnen dance liefhebbers onder andere stages verwachten van Q-Dance, Thunderdome, Trance Energy, Mad Decent, Vunzige Deuntjes, Sexy by Nature, Sunnery James & Ryan Marciano, Solardo, STMPD van Martin Garrix en het Milkshake Festival. TDJ Rush en Baron Dave Clarke, Oliver Heldens en nieuwkomer Bumble.

Bumble gaat de strijd aan tegen ongelijkheid in de muziekindustrie

Bumble, de female first social network app met meer dan 43 miljoen gebruikers wereldwijd, bundelt de krachten met gerenommeerde bedrijven binnen de muziekindustrie om de strijd aan te gaan tegen ongelijkheid in de muziekindustrie. Om dit te vieren biedt Bumble vrouwelijke DJ’s de kans van hun leven: ze zullen begeleiding krijgen van grootheden uit de muziekwereld en zullen masterclasses in de grootste Europese steden en Los Angeles volgen. De eerste stap is een opkomende vrouwelijke DJ of producer de kans te bieden om te draaien op Mysteryland 2019 en om samen te gaan werken met het label Astralwerks.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons blog: toffe dance festivals in Amsterdam 

Gerelateerd artikel:

Mysteryland kondigt data voor Mysteryland 2019 aan