ID&T partner in We Are Electric
Credits: We Are Electric

ID&T partner in We Are Electric

ID&T, Fourmation Entertainment en Paaspop slaan de handen ineen rondom We Are Electric, het meerdaagse muziekfestival dat zich voornamelijk richt op crossover live acts. Samen met het programmeringsteam van Mojo, hebben de partners de ambitie om We Are Electric verder laten uitgroeien tot een van de meest vooraanstaande en vooruitstrevende festivals van Europa. De vijfde editie vindt dit jaar plaats op 5, 6 en 7 juli op historisch landgoed Velder (Velder Woods) in de buurt van Eindhoven.

Peter Sanders van Paaspop: “Wij organiseren Paaspop al sinds 1990, maar met We Are Electric beleven we dit jaar pas het eerste lustrum. Dan is het mooi dat we nu ook een beroep kunnen doen op de jarenlange ervaring van ID&T met dit genre.”

Ritty van Straalen van Fourmation Entertainment: “ID&T is natuurlijk al decennia lang internationaal toonaangevend in de electronische muziek en daarom de beste partner die we ons voor We Are Electric wensen. Wij mochten afgelopen jaar ruim 50.000 bezoekers begroeten met bijvoorbeeld The Prodigy, Justice en Martin Garrix als headliners. Maar onze ambitie eindigt niet bij de landsgrenzen. Sterker nog, we zijn momenteel al bezig met de voorbereidingen op een internationale editie.”

Wouter Tavecchio van ID&T: “Wij hebben als ID&T al mooie festivals in onze portefeuille, zoals bijvoorbeeld Welcome to the Future en Mysteryland. Maar we kijken uiteraard naar de toekomst. We willen zelf meer ontwikkelen en zoeken daarnaast ook goede en betrouwbare partners om gezamenlijk op te trekken bij de organisatie van festivals. Het fundament van We Are Electric is ijzersterk. Paaspop en Fourmation Entertainment zijn er in korte tijd al in geslaagd om een festival met internationale allure neer te zetten, gezien het feit dat de bezoekers uit meer dan 50 verschillende landen komen. Nu is het tijd om We Are Electric samen verder uit te bouwen.”

Line up 2019

Naast meer dan 100 artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum, biedt We Are Electric ook ruimte aan opkomend talent, creatieve collectieven en veel andere activiteiten voor een weekend vol avontuur en vermaak, zowel op het festival terrein als de camping. De eerste namen van We Are Electric 2019 worden volgende week aangekondigd. De early bird-verkoop start zaterdag 26 januari om 11.00 uur.

vrijetijdamsterdam.nl