AFAS Live uitverkocht voor Ronnie Flex & Deuxperience

De AFAS Live is zondag 16 december helemaal uitverkocht als Ronnie Flex, samen met zijn band Deuxperience hun intrede doen voor een spectaculair optreden. De show in de muziekhal in Amsterdam Zuid Oost moet dé afsluiting worden van een buitengewoon succesvol jaar. De laatste twee keer dat Flex in de hoofdstad optrad was in de Paradiso en ook toen waren de concerten uitverkocht.

Ronnie Flex via AFAS Live: ‘Vorig jaar stond ik voor het eerst met Deuxperience in kleine popzalen. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel plezier kon hebben in mijn shows als dat ik met deze band heb. We hebben echt iets weten neer te zetten waar ik trots op ben. Dit jaar resulteerde dat in een uitverkochte tour in grote zalen. Dat ik nu een jaar later een show kan aankondigen van dit kaliber is wel echt een droom die uitkomt.’ – Ronnie Flex.

Het volgende optreden van de populaire rapper is op 23 december. Flex treedt dan op in het Belgische Brussel. Daarna is Flex ‘in het kader van zijn tournee’ vanaf maart weer te bewonderen in Nederland. Gestart wordt in Utrecht en via Tilburg, Nijmegen en Groningen is het slotoptreden op 6 april in Heerlen.

vrijetijdamsterdam.nl

Credits YouTube TopNotch

Gerelateerde artikelen:

Take That brengt greatest hits naar AFAS Live 

Bring me the Horizon op 20 november naar AFAS Live 

Panic at the disco op 18 maart naar AFAS Live 

Gavin James in februari naar AFAS Live