Bitterzoet viert 14-jarig bestaan met hoop VODKA
Deze vriendinnengroep vermaakte zich met een hoop VODKA en lekkere muziek

Bitterzoet viert 14-jarig bestaan met hoop VODKA

Bitterzoet viert 14-jarig bestaan! Bitterzoet vierde vrijdagavond 29 september alweer haar 14-jarige bestaan in Mokum. Bezoekers kwamen binnen via verkregen ‘Pins’ waarmee je gratis werd ondergedompeld in een overheerlijk VODKA bad.

Speciaal voor de jubileumeditie kon er keihard losgaan worden op de klanken van DJ’s van organisaties die in de loop der jaren in de nachtclub feestjes hadden georganiseerd.

Trouwe bezoekers

Lucy, één van de bezoekers vermaakte zich prima: “Ja wij zijn helemaal los gegaan op de VODKA. We komen al jaren bij Bitterzoet en hopen dit de aankomende jaren te blijven doen. Wat minder is trouwens, dat is de kater die ik nu heb. Maar goed, dat heb ik er graag voor over.”

Gezegend

“SOOOO MUCH LOVE AFGELOPEN NACHT. Op naar nog 14 jaar en meer Bitterzoet. Wij mogen ons gezegend voelen met het Bitterpubliek, de organisaties die elke week de leukste feestjes geven en alle trouwe diehards. SUCCES MET DE HANGOVER”, aldus de organisatie na afloop op hun Facebook-pagina.

Zaterdagavond

Op zaterdagavond staat alweer een nieuw feest op het programma. Dan is het tijd voor UNSEEN, een feest met R&B en discomuziek.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Lotgenoten met krachtenbundeling actief op 4 verschillende locaties