Awakenings luidt de noodklok voor Joris Voorn & Friends
Awakenings 2016. Fotocredits: Awakenings.

Awakenings luidt de noodklok voor Joris Voorn & Friends

Vrijdag 20 oktober 2017 krijgen bezoekers van Awakening van 23:00 uur tot en met 08:00 uur de gelegenheid los te gaan op de draaikunsten van Joris Voorn & Friends in de gouwe ouwe Westergasfabriek.

Je moet snel zijn als je geen kaart in bezit hebt

Tenminste, dan moet je snel zijn mocht je nog geen kaart in je bezit hebben. De organisatie van het populaire house spektakel maakte vandaag bekend dat de kaartjes als warme broodjes over de toonbank vliegen en je ze dus beter snel kunt aanschaffen.

Naast Joris Voorn zullen Nastia, Sven Väth, Kölsch en Slam de gashouder weer op zijn grondvesten laten schudden.

Awakenings blijft enorm populair. Al vanaf de beginfase zijn de feesten in de Westergasfabriek dik uitverkocht. Steeds is er weer een nieuwe generatie die los gaat in de gasfabriek.

AWAKENINGS PRESENTEERT VIER SHOWS ROND OUD & NIEUW IN GASHOUDER

De Gashouder, op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, staat rondom de jaarwisseling traditiegetrouw in het teken van Awakenings. Nieuw is de introductie van een dagprogramma bij de aanstaande editie van de New Years Eve. Op zaterdag 30 december openen de deuren van de Gashouder, op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, om 12.00 uur voor de New Years special By Day. Onder meer Joris Voorn, Richie Hawtin en Chris Liebing maken dan hun opwachting. Het festijn eindigt om 22.00

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Meer Awakenings dan ooit tijdens Amsterdam Dance Event 

Adam Beyer en Awakenings slaan de handen ineen

Awakenings presenteert 4 shows rond oud en nieuw