The Web Amsterdam organiseert onvervalste editie Mr Sportswear NL verkiezing
Mr Sportswear NL 2019

The Web Amsterdam organiseert op 22 februari weer een onvervalste editie van de Mr Sportswear NL verkiezing. Geïnteresseerden die mee willen dingen naar de felbegeerde titel kunnen zich tot 1 februari inschrijven om mee te doen. De verkiezing is een voorloper van het grote Amsterdam Sportswear Weekend, welke dit jaar voor de derde keer op rij zal plaatsvinden tijdens het Pinksterweekend in de hoofdstad. Mocht je op 22 februari tot winnaar worden verkozen dan vertegenwoordig je een heel jaar lang de sportkledinggemeenschap en kun je een mega groot prijzenpakket winnen.

Het Amsterdam Sportswear Weekend vindt plaats van 28 mei tot 31 mei 2020. Het event is een initiatief van The Web Amsterdam en wordt breed gedragen binnen de oudste en traditionele gay community van Amsterdam. Zo participeren de Eagle, Spijkerbar, The Cuckoo’s Nest, Sneakfreaxx, Ladz, Mr B, RoB, Underground Fetish, Prik, Black Body, Club Church, Alphatribe en The Cuckoo’s Nest volop mee aan de organisatie van het event.

Het event is de opvolger van het Fetish Pride Weekend dat sinds twee jaar is samengevoegd met het Leather Pride Weekend, dat jaarlijks plaatsvindt in oktober.

Later meer over het grote Amsterdam Sportswear Weekend.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Leuke dingen doen in Amsterdam?