Conservatorium Hotel gaat unieke samenwerking aan met Van Gogh Museum

Conservatorium Hotel gaat unieke samenwerking aan met Van Gogh Museum
Van Gogh-suite. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Conservatorium Hotel gaat unieke samenwerking aan met Van Gogh Museum

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft met trots de samenwerking met het Van Gogh Museum aangekondigd. Ter gelegenheid van de langverwachte tentoonstelling Van Gogh & Japan en biedt het Conservatorium gasten dit voorjaar een zeer exclusieve ervaring aan.

Sinds 23 maart tot en met 24 juni geeft het Conservatorium Hotel gasten de exclusieve mogelijkheid om de twee speciale Van Gogh-suites te boeken en naar wens aan te passen met een print uit de expositie Van Gogh & Japan, waaronder; Amandelbloesem, La Crau met bloeiende perzikbomen, Zelfportret met verbonden oor en Courtisane (naar Eisen). De Van Gogh-suites beschikken ook over speciaal ontworpen artikelen, zoals kussens, theekopjes en theepotten die geïnspireerd zijn door de werken van Van Gogh. Tijdens het verblijf in één van de Van Gogh-suites kunnen gasten hun eigen creativiteit verkennen, want elke suite heeft een eigen set aquarellen en een gastenboek, waarvan de eerste pagina een illustratie bevat van General Manager Roy Tomassen.

De twee Van Gogh & Japan-suites kunnen geboekt worden als onderdeel van een speciaal pakket voor twee personen vanaf €920,- per kamer, bestaande uit:

• Overnachting in de Van Gogh-suite (Junior Suite level), inclusief ontbijt.
• Van Gogh & Japan Afternoon Tea in de Brasserie.
• Directe toegang tot de Van Gogh & Japan tentoonstelling.
• Welkomstbrief van Willem van Gogh, achterneef van Vincent van Gogh. De grootvader van Willem is de oprichter van het Van Gogh Museum

Van Gogh & Japan Afternoon Tea

Het Conservatorium Hotel biedt gasten ook de optie om een Van Gogh & Japan Afternoon Tea buiten het arrangement te boeken in de Brasserie van het hotel, geheel geïnspireerd door de expositie. Deze unieke culinaire ervaring is te boeken gedurende de gehele duur van de expositie in het Van Gogh Museum vanaf een prijs van €50,- per persoon. Voor het menu en meer informatie over de Van Gogh & Japan Afternoon Tea, zie de bijlage van dit persbericht.

Over expositie Van Gogh & Japan

Het Van Gogh Museum presenteert vanaf 23 maart Van Gogh & Japan, een grote internationale tentoonstelling over de invloed van de Japanse kunst op het werk van Vincent van Gogh. Met circa 60 schilderijen en tekeningen van Van Gogh en een rijke selectie Japanse prenten laat de tentoonstelling zien hoe veelomvattend Van Goghs bewondering voor deze kunst was en hoe ingrijpend zijn werk erdoor veranderde. Beroemde werken van Van Gogh uit musea en particuliere collecties van over de hele wereld worden in Van Gogh & Japan samengebracht. Het is voor het eerst dat er een tentoonstelling van deze omvang aan dit onderwerp wordt gewijd.

vrijetijdamsterdam.nl

VTA schreef al eerder over het Conservatorium Hotel. Klik hier voor het artikel.