Conservatorium Hotel primeurt met speciale Graduation Cake

Conservatorium Hotel primeurt met speciale Graduation Cake
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Conservatorium Hotel primeurt met speciale Graduation Cake.

Met de aankomende uitslagen in het vooruitzicht voor alle eindejaarsklassen van het voortgezet onderwijs in Nederland, presenteert het Conservatorium hotel in Amsterdam een speciale Graduation Cake, die vanaf begin juni te reserveren is in de Brasserie van het hotel.

Graduation Cake is een idee van Schilo van Coevorden 

De speciale Graduation Cake is een idee van gerenommeerde Nederlandse chef-kok Schilo van Coevorden. Schilo heeft een onberispelijk oog voor detail en een fijnzinnig gevoel. De stijl van zijn kaart en keuken is door de jaren heen geëvolueerd, onder invloed van verschillende keukens van over de hele wereld. De basis, echter, ligt nog steeds in klassieke en vaak eenvoudige bereidingswijzen, die getuigen van een groot respect voor de puurheid van verse streek- en seizoensproducten.

De Brasserie biedt eigentijdse klassieke taart 

De Brasserie van het Conservatorium hotel is gelegen in een schitterend, glazen atrium met spectaculaire plafondhoge ramen. De Brasserie biedt de hele dag door een eigentijdse, klassieke kaart met onder meer salades, sandwiches evenals een traditionele Royal Afternoon Tea die nu geïnspireerd is door de expositie Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum.

De Graduation Cake is te reserveren in de Brasserie van het hotel als onderdeel van een Seasonal Chef’s-menu van drie gangen voor een prijs van €59,- per persoon. Het zonnige terras van het hotel is gedurende de warme dagen ook geopend waar dit speciale arrangement genuttigd kan worden.

vrijetijdamsterdam.nl