Melkweg introduceert nieuwe Hiphop agenda

Melkweg introduceert nieuwe Hiphop agenda

Hiphop is sinds een tijdje alweer hipper dan hipper dan hip. Ok, natuurlijk waren er in de jaren ’70, toen graffiti, beatboxen, ‘turntablism’, breakdance en rap in de achterstandswijken van New York ontstonden al de nodige fans van de op straatcultuur gerichte muzieksoort, maar anno 2018 zijn er meer liefhebbers dan ooit en kunnen de rappende artiesten er nog een lekkere boterham van beleggen.

Toffe hiphopshows in de Melkweg

De Melkweg besteedde al jaren aandacht aan de muzieksoort en heeft er nu ook een speciale online agenda voor in het leven geroepen. Ook dit najaar gaan we lekker en staan er weer toffe hiphopshows op het programma. Houd onze Hiphop agenda in de gaten via dit overzicht en ontdek en beleef de dopeste hiphopacts right here!

Melkweg op Instagram

En tja, als ze dan toch met de tijd meegaan dan kan een Instagram account natuurlijk niet uitblijven. Via het Melkweg Hiphop Instagram account wordt je meegenomen ‘behind the scenes’ en op de hoogte gebracht van de laatste aankondigingen over welke artiesten er komen optreden in het gebouw aan de Lijnbaansgracht 234.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Amsterdam kleurt zaterdag voor groot deel in kleuren regenboog

Gerelateerd artikel:

ADE 2018: Stuiterend door de Melkweg