Zoek je een hockeyclub in Amsterdam? Hier de opties!
Foto: vrijetijdamsteram.nl

Ben je op zoek naar een hockeyclub in Amsterdam en omstreken? Via dit blog zetten we uiteen bij welke hockeyclubs in Amsterdam je kunt hockeyen. Let op: het blog is nog in ontwikkeling.

Amstelveen

AH&BC

Hockeyclub AH&BC is gelegen in het Amsterdamse bos in Amstelveen. Hockeyclub AH&BC is een zeer bekende en tevens de oudste hockeyclub in Nederland. Het eerste vrouwen- en mannenteam spelen beide op het hoogste niveau. De Amsterdamse vereniging kent niet alleen de twee eerste teams. De sportclub faciliteert ruim 1100 senioren en 1200 jeugdspelers op het sportcomplex. AH&BC zet zodoende niet alleen in op topsport, maar ook op de breedtesport. Ze vinden beide simpleweg belangrijk.

De twee hoogst spelende teams spelen natuurlijk wel een belangrijke rol bij AH&BC. Zowel de mannenploeg alsmede de vrouwenploeg wisten in de historie een indrukwekkend aantal prijzen te winnen. En, een groot deel van de beide selecties bestaat uit eigen talent die de jeugdopleiding hebben doorlopen.

Adres: Nieuwe Kalfjeslaan 19

THC Hurley – hockeyclub in Amstelveen

THC Hurley is een hockeyclub in Amstelveen. De hockeyclub komt bij de dames en de heren uit op het hoogste niveau. Het sportcomplex van Hurley ligt in het Amsterdamse Bos.

Adres: Nieuwe Kalfjeslaan 21

vrijetijdamsterdam.nl

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting