Zoek je een hockeyclub in Amsterdam? Hier de opties!
Foto: vrijetijdamsteram.nl

Ben je op zoek naar een hockeyclub in Amsterdam en omstreken? In en rondom de hoofdstad zijn een aantal leuke clubs om te kunnen hockey. Bij sommige clubs draait het wat meer om prestaties dan bij de ander. Toch is er bij alle hockeyclubs in Amsterdam wel ruimte om recreatief te hockeyen. Het sociale aspect speelt bij deze verenigingen eveneens een goede rol. Hierbij een overzicht van een aantal hockeyclubs in Amsterdam en omstreken.

AH&BC

Hockeyclub AH&BC is gelegen in het Amsterdamse bos in Amstelveen. Hockeyclub AH&BC is een zeer bekende en tevens de oudste hockeyclub in Nederland. Het eerste vrouwen- en mannenteam spelen beide op het hoogste niveau. De Amsterdamse vereniging kent niet alleen de twee eerste teams. De sportclub faciliteert ruim 1100 senioren en 1200 jeugdspelers op het sportcomplex. AH&BC zet zodoende niet alleen in op topsport, maar ook op de breedtesport. Ze vinden beide simpleweg belangrijk.

De twee hoogst spelende teams spelen natuurlijk wel een belangrijke rol bij AH&BC. Zowel de mannenploeg alsmede de vrouwenploeg wisten in de historie een indrukwekkend aantal prijzen te winnen. En, een groot deel van de beide selecties bestaat uit eigen talent die de jeugdopleiding hebben doorlopen.

Adres: Nieuwe Kalfjeslaan 19

AMHC Westerpark

Deze hockeyclub heeft ruim 100 teams waarvan vele senioren- en jeugd. Zoals de naam al doet vermoeden vinden de hockeyactiviteiten van deze club plaats in het Westerpark. Bij AMHC Westerpark staan saamhorigheid, sportiviteit, enthousiasme en ambitie hoog in het vaandel.

Adres: Sportpark Spieringhorn 5

THC Hurley – hockeyclub in Amstelveen

THC Hurley is een hockeyclub in Amstelveen. De hockeyclub komt bij de dames en de heren uit op het hoogste niveau. Het sportcomplex van Hurley ligt in het Amsterdamse Bos.

Adres: Nieuwe Kalfjeslaan 21