Volleybaldames US Amsterdam gebruiken laatste duel als voorbereiding play-offs De dames van Pharmafilter/US Amsterdam hebben de laatste competitiewedstrijd vooral gebruikt om zich langzaam voor te bereiden op de spannende play-offs die binnenkort gaan plaatsvinden. De volleybalsters verloren weliswaar met drie sets, maar zagen in de laatste set houvast richting de aankomende weken. “Gister was de vuurdoop tegen Sliedrecht”, aldus US speelster Sanne Kruis een dag na de verloren wedstrijd.
Pharmafilter US/Amsterdam - Sliedrecht. Photocredits: JohnsPictures.nl

Volleybaldames US Amsterdam gebruiken laatste duel als voorbereiding play-offs

De dames van Pharmafilter/US Amsterdam hebben de laatste competitiewedstrijd vooral gebruikt om zich langzaam voor te bereiden op de spannende play-offs die binnenkort gaan plaatsvinden. De volleybalsters verloren weliswaar met drie sets, maar zagen in de laatste set houvast richting de aankomende weken. “Gister was de vuurdoop tegen Sliedrecht”, aldus US speelster Sanne Kruis een dag na de verloren wedstrijd.

Een ploeg met sterke volleybalsters en veel stabiliteit

“Zij zijn de landskampioen, beker winnaar 2017-2018 en beker finale kandidaat 2018-2019. Een ploeg met sterke volleybalsters en veel stabiliteit. Aan ons om er vooral een leuke pot van te maken. Ons niveau halen en voorbereiden voor de play offs, die starten op 2 maart.

Met een goed gevoel richting de play-off duels

De eerste set begon onder ons niveau. Gebrek aan focus strijdlust waardoor het meer een service set werd, dan dat er daadwerkelijk goed gevolleybald werd. In de loop van de tweede set ging de knop om, gingen wij beter spelen en kwamen er mooie rally’s uit. He he, eindelijk konden wij wat laten zien van ons spelletje. In de derde set konden wij ons niveau halen en werd de wedstrijd een stuk leuker! Met een goed gevoel van die derde set focussen wij ons volledig op de komende weken. De weken van de play-offs waarin we zullen strijden tegen Apollo en Alterno (de nummer 7 en 8 van de competitie). We kijken er met zijn allen enorm naar uit”, laat Sanne Kruis ten slotte weten.

Volleybaldames US Amsterdam gebruiken laatste duel als voorbereiding play-offs

 

 

 

 

Meer foto’s van het duel staan op www.johnspictures.nl

VTA Sport

Gerelateerd artikel:

Kind van de club Sep Ouderland gelooft in handhaving

Volleybalsters US Amsterdam doen zichzelf tekort

Eredivisionist US Amsterdam toont spierballen en wint met 3-2

Pharmafilter US Amsterdam in actie tegen nummer 2 Eredivisie

US Amsterdam verliest eerste duel in nieuwe jaar

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam