US Volleybal: Heldhaftig, vastberaden, barmhartig tegen VC Sneek
US Volleybal - VC Sneek Photocredits: JohnsPictures

US Volleybal: Heldhaftig, vastberaden, barmhartig tegen VC Sneek

Heldhaftig, vastberaden, barmhartig. Dat zijn de drie kernwoorden van het wapen van Amsterdam. Met een I AMsterdam keycord om ons nek en een wedstrijdvoorbereiding in het verlengde van deze drie prachtige kernwoorden ging Pharmafilter US de strijd aan in het hoge noorden tegen VC Sneek.

Ieder punt wordt gevierd

De allerlaatste wedstrijd van 2018, een jaar waarin Pharmafilter US de reis begon aan Eredivisie volleybal. Het is niet altijd makkelijk geweest voor het team van Frank van Rooyen de afgelopen 13 wedstrijden waaronder zeer sterke wedstrijden, maar uiteraard ook de wat mindere dagen. Desalniettemin blijft het team vechten, samenwerken en bovenal geloven in elkaar. Ieder punt wordt gevierd, iedere wedstrijd is opnieuw vol vechtlust en plezier en dat wordt niet altijd even hard beloond.

Pharmafilter US begon de wedstrijd sterk

Zo ook op 22 december in Sneek. Het team van Pharmafilter US begon de wedstrijd sterk waarin VC Sneek met de eerste set er vandoor ging. Vastberaden, heldhaftig en barmhartig knokte het team verder en sleepte een set in de tweede set binnen. Een aantal sterke blocks, aanvallen en reddingen en het stond 1-1 in set standen. Vanaf daar veranderde het team van VC Sneek zijn opstelling enigszins en voegde een sterke aanvalster toe aan het geheel. Met resultaat voor VC Sneek. De wedstrijd eindigde in 3-1 voor de Friezen.

Pharmafilter US wenst iedereen hele fijne feestdagen

10 dagen rust tot de volgende training vanaf nu voor Pharmafilter US, waarna zij met nog meer strijdlust terug zullen keren voor het vervolgen van de competitie. Voor nu namens het team van Pharmafilter US DS 1: hele fijne feestdagen en gezondheid voor 2019 gewenst!

Wil je de wedstrijd van VC Sneek – Pharmafilter US terugkijken? Dat kan hier!: https://www.podium.tv/nl/201812221900/sport-noord-2018-2019/volleybal/vc-sneek-us-volleybal-22-december-2018

Door: Sanne Kruis

Foto album zie JohnsPictures.nl

US Volleybal: Heldhaftig, vastberaden, barmhartig tegen VC Sneek

vtasport.nl

Gerelateerd artikel:

Amsterdamse bluf aan basis ruime Eredivisie zege US Amsterdam

Amsterdamse spits bezorgt PSV zege tegen Ajax

Relaxte persconferentie Badr Hari en Hesdey Gerges bij Schiphol

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam